Здравейте, днес обикаляхме магазините из Пловдив , уж за обувки за 17- ти , и попаднахме на тези купих си ги , и въпросът ми е дали стават за сега за 17 ти ? Или ще кажете че са боти и че за зимата, плата им е много тънък , а и аз мисля че стават за лято , тъй като бяха в магазина с летни обувки .. Моля без обиди и критики , питам по най - човешкия начин !
Ето и обувките http://prikachi.com/images/855/5248855V.jpg http://prikachi.com/images/882/5248882W.jpg
ПП : Обувките не са толкова високи колкото изглеждат на снимката)
Благодаря на всички предварително)))
Ми зависи си от времето.
Не мислите ли че са за зимата , и ще е доста смешно -лятото с боти
Изразете мнението си
Благодаря на 2мата отзовали се![]()
Не, не, не...с какво мислиш да го облечеш това при 25+ градуса навън...трябва ти дълъг панталон/ дънки...не можеш да го сложиш с тениска, потник да не говорим...абсолютно изключвам поли/рокли като вариант....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Зависи от времето и от това как ти ще си облечена. Нали се сещаш, че не върви да си с потниче и къса пола, пък да си обута с боти..
Мисля да съм облечена с дънки(дълги) и тази тениска (мисля че се сещате тази където отгоре имат дантела , цветът е същия като обувките ..
http://prikachi.com/images/88/5249088O.jpg
други мнения ?
По принцип и аз имам тънки ботушки. Обикновено ги нося пролетта или есента. Не ги нося през зимата, защото имам проблем с оросяването на краката. Лятото също не бих ги сложила, защото ще ми е твърде горещо.
А специално дали би било смешно за по-топло време да си с тях, мисля, че е въпрос на вкус. Щом се харесваш, стига да не ти е горещо, аз проблем не виждам.![]()
Благодаря , да харесвам се , и да в тон са , то това което ме накара да пусна темата е дали стават за лято , и дали ще е смешноОчаквам още мнения
)
С панталон ще са окей. Но не се обличай изцяло в черно. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Няма спокойно ;дд
Обувките са лилави , и тениската също)
Ми...аз съм твърдо не. Боти са и никой не знае реално колко са тънки, просто са боти и са затворени и няма да върви. Стават за сухо и студено време, че като гледам в дъжд/сняг ще е ужас. Но сега е много топло, ще ти се сварят краката вътре.
Според мен също ще отива, а и относно времето - вече сме септември и сутрин е доста хладно, а предполагам, че кум 8/9 ще открият учебната година, така че мисля, че това облекло е подходящо (ако дънките са прилепнали)![]()
Сложи обувки,но не и боти!Рано е дори времето да е лошо.Не че нещо, ама още малко и ботуши ще изкарате,а навън още е топло и задушно на моменти.За всяко нещо си има сезон.Съобразявайте се с това,за да не ставате смешни!
Последно редактирано от SuzanFletcher : 09-10-2012 на 01:00
Аз и през зимата не бих ги обула,ако става на въпрос..Иначе на 17-ти предполагам ви викат рано сутринта и ще е още хладно..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Мисля, че прекалено много робувате на нечие мнение!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да наистина! Какво те интересува какво мислят хората? Като искам нещо да си го облека си го обличам и това е. Не ме интересува какво мислят останалите. Е, разбира се гледам да не съм смешна. Обикновено майка ми ми е правила забележки преди да изляза. Само на нея съм се доверявала.
аз също мислех да си взема такива за 17-ти, но се отказах, 1-во, защото ще съм с пола и второ - видях доста хора с подобни и стои меко казано зле .. според мен - пробвай с някой други за 17-ти, нещо по-отворено, а тези задължително си ги носи, но по-нататък, когато стане по-студено![]()