Здравейте,аз съм момиче на 16,регистрирах се,защото имам проблем с родителите си. ЩЕ гледам накратко. Ето го и проблема: аз съм нормално момиче на 16,не излизам много,но си имам приятели,събираме се,понякога излизам вечер и до тук всичко е ОК,но приятеля ми е от друг град- доста далеч от мен - на около 250км. и проблема е,че нашите не ме пускат да ходя при него, Той идва,аз съм ходила с нашите,но до там. Винаги е идвал за 2 или повече дни,а нашите ме карат само за няколко часа ! Сега наближава рождения му ден и на предишните два нашите не ме пуснаха,но искам тази година да отида - от 2 години сме заедно,на 16 съм защо не ме пускат ?! Помогнете ми как да ги накарам.Трябва само да ме пуснат на автобуса и от другата страна да ме чакат родителите на приятеля ми и той. Какъв е проблема ? Те се познават с него,аз се познавам с техните. Половината от класа ми ходят с гаджетата си на море,палатки и на други такива места,защо аз да съм различна ?! Не съм проблемно момиче - уча,не пия - пия рядко,но като сме в компания и то по много малко,не пуша.Не ги разбирам,защо на другите родителите са толерантни,а моите имам чувството,че не искат да приемат това,че си имам приятел. Какво ще им стане ако съм за 2 дена с него без те да са там ? Наистина ми писна и не знам какво да им кажа,карам се с тях,плача,но те не ме разбират

Знам,че не успях много накратко,но се извинявам и ще съм благодарна на всеки,които прочете темата