.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Има ли шанс да го намеря

Онзи ден публикувах една история ето продължението и ..моля за някаква помощ
    Здравейте, момиче на 15 години съм..Историята е следната.Наложи се да вляза в болница (детска).Там няма сериозно болни деца, а просто нуждаещи се от изследваня, но тази болница е едиснтвената в страната и идват деца от различни градове.Там постъпи ендо момче.Високо стройно и много симпатично.От начало не му обърнах голямо внимание..стана ми интерес някак си..когато минех покрай него той ме гледаше в очите, когато видеше, че и аз го гледам махна погледа си, а аз се усмихнах..тогава той връщаше погледа си..тази случка се повтаряше.Изглеждаше надут (поне на пръв поглед).На селдващия ден ме изписаха, не успях да се запозная с него.. и това задълбочи интереса ми още повече.На следващия ден отидох да взема епикризата с, видях се с приятелите си, с които бях в стая.Оказа се, че те контактуват с момчето от неговата стая.Запознах се с него, когато разбра, че имам интерес към другото момче, отиде и го извика.. той дойде усмихнат, но в това време е така от нищото ми потече кръв от носа..не знам защо.. и се обърнах на другата страна, казха, че сега не е момента нямаше как да обясня въпреки, че те видяха, че се случва нещо..Мислех, че ще ме разбере, но явно се лъжех.Разбрахме се по-късно да дойдат отново да се запозная с него.Качиха се горе, а аз останах в двора на болницата с една приятелка.Той застана на терасата и не спря да ме гледа и да се усмихва 2 часа (докато аз бях в болницата седеше в стаята си и не контактуваше с никой- точно за това аз си помсилих, че е надуъ) Оказа се, че е турчин, моеж и това да е приичината.После не е сиакл да дойде да се запознаем (може би си е помислил, че съм правила циркове и всъщност не сикамд а се запозная с него не знам0 дадох на едно листче на ендо от момичетата си скайп и фейсбук да му го дадат.Не знам дали е рабзрал какво всъщност му дават.след около 30 минути ме намери някакво турско, но женско име..което ме съмнява да е той.Тръгнах си.Днес отидох отново, защото знаех, че ще го изписват.Когато ем видя се усмихна и толкоз...тръгна си и просто при мисълта, че няма да се видим вече живее в друг град или квартал на града ми не разбрах точно ме побърква..а не вярвамд а ме намери в скайпа или фейсбука..колкото и тъпо да звучи се поувлякох по-него.. и сега е адски трудно.. не знам..наистина..помогнете ми не знам как да действам,..да го анмеря по някакъв начин..нещо от рода ако се сетите ще ви бъда много благодарна

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Знаеш ли му поне името?Ако не,не мисля,че има някакъв шанс да го намериш..Може пък той да те намери
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Исмет / Исмел търсих и двете възможности във фейсбук, но не намерих..

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ам забрави го.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на slimbo
    пфф някав непознат дето не го знайш къв е той флирта си е флирт ама до там няма място за драми

И като се замислиш, дори и да го намериш за какво ти е? Ако е имал желание е имал толкова много възможности да се запознае с теб, но не го е направил. Същото важи и за теб, ако наистина си искала да се запознаете си щяла да идеш при него като ти се усмихва и да му кажеш едно "здравей". Много скоро като почнеш училище и ще го забравиш, така че горе главата и си намери нещо да правиш.

Ако толкова много искаш да се свържеш с него попитай приятелите си за момчето, което го познава.И идете в болницата да попитате за този човек, като кажете дати,стая и т.н... не знам дали ще ви дадат подобна информация,но има шанс да го намериш според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си