.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Smile Не моля за помощ !! :))

Здравейте, на всички! Нова съм тук и имам супер тъп проблем .. с приятелят ми правихме секс без презерватив,той твърди че не е свършвал в мен, а отвън и все пак доста се притеснявам, защото принципно НЕ обичам да правя секс БЕЗ предпазни средства! Правихме го 2,3 дни преди да ми дойде цикъла,там е работата че вече 1 ден ми закъснява(това е нищо де),но все пак съм притеснена,защото трябваше да ми дойде на 7ми .. Не очаквам някакви супер добри съвети,просто искам някой да ме успокои,понеже като споделя с приятеля ми и той започва да се сърди такъв,че му нямам доверие и че повече нямало да прави секс с мен без презерватив,защото съм била много панирана .. Аз съм на 19 а той е на 20 )

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Доста глупав въпрос и глупава постъпка предвид годинките ти.

Иначе щом не е свършил в теб, няма повод за притеснения.

Banned Голям фен
    Миииии кат не обичаш666 бес презервативчи и кат се притесняваш толкос мноууу и не му вярваш закО не купихте един Баааа

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Дори и да е свършил без да усети ( говоря за предеякулационнна течност ) - толкова близо преди цикъл няма място за притеснение. И другия път да внимавате.

Навярно не си била в овулация, така че няма повод за притеснение. Но все пак за напред ползвайте предпазни средства за да ви е мирна главата!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами Благодаря Ви за коментарите! Тогава ще си чакам цикълчето, явно закъснява понеже съм се панирала и стресирала , относно цялата случка ! Имам си болки в гърдите, но още го няма .. ще почакам

Хубаво е, че не молиш за помощ !! :]]

Голям фен
    Не се притеснявай ,нищо ти няма.
    love is gone!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Krisi7yy Виж мнението
    принципно НЕ обичам да правя секс БЕЗ предпазни средства!
    Цитирай Първоначално написано от Krisi7yy Виж мнението
    като споделя с приятеля ми и той започва да се сърди такъв,че му нямам доверие и че повече нямало да прави секс с мен без презерватив,защото съм била много панирана...
    И? Хем не искаш БЕЗ, хем не искаш, той да се отказва от това?!

Няма за какво да се тревожиш сега, но щом всеки път си такава паника, най-добре си го правете с презерватив, да ти е спокойно!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако си се навила без само заради него, не си сттрува нервите и стреса които преживяваш в момента. Следващият път му казваш или със или няма да ти пусна. Щом твойте принципи са винаги със презерватив, несе отказвай от тях, защото именно те ще ти спестят доста напрежение, стрес и ядове.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Следващият път му казваш или със или няма да ти пусна.
    въХ
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    въХ
    Или само анално ?! винаги трябва да има алтернатива !
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Довери му се относно това, че е свършвал в теб. Да, на теория има вероятност да се забременее от предеякулационна течност, на практика обаче шанса е малък. Не се впрягай, чак толкова. И следващия път с презерватив, изобщо това , че изобщо не ти харесва - не оправдава това, че сте го правили, тоест ти си се съгласила.

Град
    Варна
    Не е тъп въпроса, тъпо задклавишното устройство.
    Ам не мога да разбера, като ще кара кола човек, чете правилника за движение по пътищата, за да може да е безопасен на пътя. Що не четете малко инфо и за секса, вече си голям човек, отговорен, имаш право на глас, имаш право да се ожениш, имаш право да стигнеш невъзможното, а то .... седнало да пише глупости!

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    По добре 2.00лв за презерватив отколкото 200 за детска количка.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    По добре 2.00лв за презерватив отколкото 200 за детска количка.
    брат, то няма колички от 200лв

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Utopia Виж мнението
    брат, то няма колички от 200лв

Дни преди цикъла ти и след него има малък шанс за забременяване, но щом не е свършвал в теб мисля, че всичко е наред. И все пак следващият път недейте да експериментирате, едни презервативи са 3 лева в крайна сметка, не е трудно да се сетиш, че е по-сигурно, отколкото да се чудиш ''Била ли съм в овулация?'' , ''Сега бременна ли съм?'' и пр.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ми като не обичаш да го правиш без и знаеш че после ще се притесняваш,защо го правиш бе?
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си