- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Нещо Любопитно
"If you'rе not afraid of the dark you have no imagination."
не си спомням чии думи бяха това, ама са доста верни
иначе трудно мога да се включа към темата, защото не си спомням последната ми "сутрин", която беше преди 2 часа следобяд, камо ли пък как съм се чувствал![]()
Последно редактирано от Chrizz : 09-08-2012 на 16:47
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Изключително вярни думи :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Не съм сигурен, че сте разбрали на 100% какво точно имам предвид, темата е доста по дълбока, ако трябва прочете пак първия ми пост
Да, точно и аз понякога се чусвствам така. Примерно едно е да си някъде с приатели(или с половинка) през деня някак разговорите са по-неглиже, докато вечерта някак си предразполага към по-задушевни разговори или интимни отношения, като цяло през нощя по-лесно се разкриваш....
До някъде те разбирам, но лично аз обичам ноща и както казах, тогава някак си ми е по-лесно да се разкрия, не ме е страх от тъмното, напротив, чуствам се по-уютно през ноща
дам, точно, аз за това дадох горните примери или примера с ходенето до магазина или разходката в парка, ако е през деня или ако е късно вечер, просто няма нищо общо, но това е само една малка частица от "игричките" на мозъка, които исках да обясня по някакъв начин
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...