- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Раница или чанта
Раница, по-удобна е.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Раница не съм носила от доста времеХодех с една моя чанта през рамо или по някой път ходех с плик, но тази година като за последна ще ходя с една много хубава чанта, която мога да побера всичко в нея.
![]()
Аз от 7кл. (сега съм 11) съм с чанта през рамото, защото ми е най-удобна. С каквото ти е най-удобно, ако ти е по-добре с раница - раница.![]()
Дрън-дрън
Ами чудя се още. Струва ми се, че с чанта през рамо няма да е много удобно,но пък ако никой вече не носи раници??
Зависи си от човека. Ако няма да носиш много учебници и за теб стила е по-важен от комфорта, тогава чанта. Но, ако си геният на класа, който раздава моливи на съученицитеи винаги носи всичко необходимо, раницата ще е по-добрия избор.
Аз лично предпочитам с раница, по-едно време ходих и с чанта през рамо и меко казано не ми беше удобно.
![]()
Миналата година бях с чанта, сега пак с раница! +1 за горното мнение, по-удобно ми е!
Раниците са демоде малко...ся тъй като вече не съм ученик,може и да са се върнали на мода,но по мое наблюдение момичетата от даскалото ми бяха повечето с чанти.Все пак, отиваш на даскало натокана и с раница на гърба...малко...
Пък за момчета,мешките ся са модерни,но чантите през рамо също са готини...
>>DjBelev<<
И аз ще съм 8 клас и се чудя, досега все съм карала с раница. Ще пътувам всеки ден, а още не съм си взела учебниците и помагала, че да знам колко място заемат. Ние сме с униформи, те са бяла риза + дънки + обувки по избор и нз кое ще отива повече. Страх ме е, че чантата няма да ми е толкова комфортна, тъй като всеки ден ще пътувам и искам да ми е удобно, за да мога да вървя бързо. Според вас кое е по-добро решение ?![]()
Какво ти е удобно. Аз от миналата година съм си с чанта,сега имам и още една,която е много по-удобна! Ти си реши.
До седми клас носех раница - нормална с две презрамки - носех я защото си беше здрава и супер удобна . После обаче започнах да я чувствам неудобна , сякаш имах гърбица на гърба си и не можех да се обърна без да ударя някой . В осми клас си купих от тея платнянитес една презрамка . Голям боклук са , едвам ми издържа първия срок . После носех една дамска чанта много голяма ма ми беше много неудобна . И си купих една кожена дамска чанта много готина с джобчета отпред и коланчета които всъщност са с магнити , и нарочно я търсех с дълга дръжка и тая година пак си я нося много ми е удобна и се оказа много здрава , ако издържи и другата година пак ще я нося . Препоръчвам ти и ти да си вземеш подобна - кожена дамска чанта с дълга дръжка , дълго издържат и изобщо не вярвай на стереотипите , че не били удобно и че се искривяваш от тях на една страна - пълни глупости .