.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Exclamation Искам мнението ви ..

Здравейтее : )) ..
    Значи от известно време харесвам едно момче,даже е по-вече от харесване.. С него сме просто приятели .. Незнам дали изпитва нещо към мене, но съм решила да му призная чувствата си.. Но незнам как да му кажа или изобщо да му кажа ли и какво да кажа .. Просто много се срамувам и нямам смелост, но умирам да разбера дали изпитва нещо към мене .. Искам мнението ви ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Даваш директно,искаш да излезете.Ще разбереш,ако има нещо ще си проличи.Тук няма как да гадаем
    ПС:пише се " НЕ ЗНАМ"
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Покани го на среща или на разходка в парка, ако обичаш по-тихите места. Ти избери.

Ако те търси и той пръв, пише ти пръв и се навърта около теб - то значи те харесва. Момчетата не търсят момичета, ако нямат сексуални намерения към тях (освен ако не са на другия полюс де) .

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от afafafafa Виж мнението
    Ако те търси и той пръв, пише ти пръв и се навърта около теб - то значи те харесва. Момчетата не търсят момичета, ако нямат сексуални намерения към тях (освен ако не са на другия полюс де) .

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Кажи му, че го харесваш и ти е в кърпа вързан

Ами като за начало "Искаш ли да излезнем някъде по-късно" не звучи зле.. Като излезете просто давай директно, но все пак ти го познаваш и ти знаеш по какъв начин да му "поднесеш" информацията : ) Но не губи време,защото имам ного случаи, в които единия се чуди за другия и обратното !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    Ами като за начало "Искаш ли да излезнем някъде по-късно" не звучи зле.. Като излезете просто давай директно, но все пак ти го познаваш и ти знаеш по какъв начин да му "поднесеш" информацията : ) Но не губи време,защото имам ного случаи, в които единия се чуди за другия и обратното !
    +1
    Действай смело, и дано да се получи между вас!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Съберо смелост,пък каквото стане.Успех

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Излезте двамата някъде, поразходете се.

Намекни му и виж как ще реагира.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ий, кога ще се научите, че тези неща не се говорят, а се правят, докато чакате някой да говори с вас, или ако се наканвате да говорите, до никъде няма да стигнете, освен ако не сте 5ти клас.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Добре, но се страхувам ако не ме иска, ако се развали приятеството ни ...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от twlgh Виж мнението
    Добре, но се страхувам ако не ме иска, ако се развали приятеството ни ...
    Не е задължително! Преди време имах чувства към един мой приятел с които тогава се познавахме от скоро и му го казах директно. Момчето ме отряза деликатно, но запазихме приятелството си и до ден днешен

По - добре го покани на кафе или някъде на разходка и му кажи, защото и момчето може да е срамежливо и да те харесва пък да не може да ти го каже

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Покани го да излезете
    Тогава ще си проличи какво чувства към теб
    И да, признай му чувствата си
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Значи, това момче понякога много ме ядосва, закача ми се, от фейса не ми пише, но на живо много си говорим и все ме гледа в очите когато си говорим .. Много съм объркана, немога да разбера дали изпитва нещо към мене и затова се колебая ..

Повече от фен Аватара на embraceme
    Бъди смела ,не се колебай, просто го заговори и от тема на тема стигни до това което те интересува..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си