- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не разбрах какво се случи..
Запознах се с едно момче на купон.. и разбира се не съм очаквала нищо сериозно при такова запознанство. Даже мислих, че няма да го видя повече. Обаче стана така че той започна да ми пише всеки ден и започнахме да излизаме. 2 седмици излизахме доста често, ходехме наляво-надясно, целувки, прегръдки.. запозна ме с приятелите си. И сега изведнъж просто спря да ми пише. Аз му писах.. не ми отговори.. Не разбрах просто какво стана? И сега се чудя какво да направя.. Да му се обадя ли тия дни? Искам да разбера защо го прави..
Ако му имаш телефона, позвъни го и го попитай.
Не се изключва и варианта да те е чакал твърде дълго да му пуснеш и като е видял че няма да го огрее, да е пренасочил дон жуанските си финтове върху друг обект от женски пол.
Имаше го и момента, когато ме покани у тях да гледаме филми за през ноща.. а всички знаем какво значи това. И аз му казах, че не мога вечер, а през деня.. Един вид го отрязах, обаче след това не се отдръпна, а продължихме да се виждаме..
Ами щом си му отказала такава покана мога само да ти кажа ... чакай писмо от умрял.
Ти си му писала последна, така че няма смисъл да му се обаждаш! Ако той иска, ще ти се обади/пише! Не го мисли.
Не е нужно да му звъниш. То е леко ясно каква е картинката.
Зарежи го, ако наистина е имало нещо - сам ще те потърси.
Ако ли не - със здраве и толкова.![]()
Аз не мога да разбера как това поколение има толкова много писатели !
и всички чакат отговор от сателита!
Може и аз да съм сбъркан, ама като се чудя какво става, звъня най-много два пъти! Като не си вдига телефона, ... здраве да е!
Пий Бира За Да Станеш Човек
Какво стана, отсякоха фиданката
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Недей да му звъниш.Остави го сам да те потърси..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Чакай сега, вие ако сте "тръгнали" рано или късно се стига до "гледането на филми" и не можеш да се дърпаш вечно, с когото и да си момента ще дойде... все тая де, явноо е било само да те вкара в леглото , обаче за да не е от типичните играчи, които директно те изчукват още на въпросния купон, е вкарал малко нежности, запознанства с приятели, уж че няма да е нещо мимолетно... но накрая му е писнало с тия лиготии и като няма секс, няма и да ти пише... типично, на колко сте?!
Е то хубаво все някога,обаче те са излизали 2 седмици,като едва ли са тръгнали от първия ден,така че им се събира около седмица-седмица и нещо ходенеЩом се е отказал след няма половин месец,значи му е било само за това.Естествено,може наистина да има някаква причина,а да не се е отказал,обаче не е много вероятно-каквото и да е,все един телефон е можел да ти звънне...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
А, не знам, аз ходех с едно момче месец някъде и станахме си отидохме на лекции заедно всичко ток и жица и после реши , че не ме познава и че ще спре да ми говори ииии да -момчетата не сте хора, бре
Нямало е "Сек,секс алеле майко" и затова следва "Чао,еди-коя си"Елементарно е,стига да разбереш как стоят нещата.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Щото е нещастник. При това - неопитен нещастник. Като искаш да чукаш - чукаш. Кви са тия кафенца-мафенца, разходки наляво-надясно, ще кажеш, че ще се жениш за нея?
Просто много му се е правило секс на келеша, ама не е знаел как да си поиска.
И да, това, че те е запознал с бандата идиоти не значи, че иска нещо сериозно. Кой знае с колко още момичета ги е запознавал последния месец.