- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е???
да си легнете с някой, да си говорите и да и объркате името с името на нейна приятелка, с която сте спали преди време?? Да питам момичетата дали при такава ситуация биха си тръгнали?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не би ми станало приятно и -да,бих си тръгнала.
maDamn
мда, имам лошия навик да бъркам имената на хората, всъщност май в леглото само не ми се е случвало, предишният ми мъж още бърка имената ми с тези на приятелката си, все тая
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не ми се е случвало, не знам как ще реагирам. Никак няма да ми е приятно и да, има я вероятността да си тръгна.
И спря да се върти за миг земята..
Определено би ми станало доста криво,сигурно бих си тръгнала.
Случвало ми се е - беше без да иска, но ми беше станало доста гадно, та излязох просто навън, за да се успокоя и после се върнах.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Иронично е да искаш някой,с когото се ч*каш за една нощ,без да го познаваш,да ти запомни името...Ако искаш подобни неща,не си разтваряй краката на първата среща!За това съществуват връзките!Сексът за една нощ си е САМО секс...Елементарно е!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Няма да ми е много ок,но зависи от това какви са отношенията ми с човека.Ако само спя с него - какво от това ? Ако искам нещо сериозно с него - да,бих си тръгнала.
Ако не е нищо сериозно бих го преглътнала,но ако е сериозно би ми станало обидно и щях да си тръгна.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Зависи.
Ако е някой, към който нямам кой знае какъв интерес бих го подминала, но ако е обратното - бих казала нещо, което ясно да покаже, че е в грешка.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не, щото не спя с курви.
Под "легнали" какво се разбира ? ;д Легнали сме си да си говорим или преди това сме правили секс и после си лежим и си говорим ? В първата ситуация ми е все тая, няма да го отразя дори или ще се пошегувам сигурно. Във втората ще си тръгна, да.
бих ти ударила един шамар![]()
Случвало ми се е да напиша буквата на друго момче на изпотена чаша от кока кола. В началото на първата ми връзчица. Ей така си рисувах по нея, той гледаше, изведнъж го написах не знам по какви причини. И така.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
нямам нови съобщения майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.