Здравейте на всички. Не мислех, че ще пиша някога точно тук, но ми писна... Момче на 14 години съм и баща ми и майка ми се скараха днес доста лошо. Проблема е, че баща ми си е резервирал място в хотел на Банско преди 1 месец и не ни е казал( don't know why...) и майка ми както винаги почна да драматизира... За баща ми: Беше доста пълен към началото на годината. На Великден се напи доста лошо бях му сърдит цял месец и реши да се запише в дебелариум и започна да яде здравословно ( от 130 килограма на 100) помагаше ми ужасно много в училище макар, че бях закъсал с четворки първия срок, станах отличник втория срок благодарение на него. Към април-май месец беше заминал за една седмица на дебелариум тогава пак се караха, но не толкова лошо. Стана лято. После през август месец майка ми нещо и беше лошо цял ден, а пък трябваше да ходим на бунгало със семейни приятели, които останаха сами за 1 ден и тогава наште пак се скараха. Днес стана това, което описах в началото на темата(за Банско) Пиша ви тази тема, защото не знам какво да правя вече. И двамата ми родители ги е грижа за мен, но нещо са се отчуждили ли, или какво... Той ми обеща всяка вечер да говори с нас по скайп за по 1-2 часа, но майка ми все още се муси и плаче