.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на shaunaa

Какво да направя ?

От скоро излизам с една компания, в която има едно момче, което постоянно ме прегръща, закача ме, прави ми намеци, че ме харесва. Проблемът ми е, че това момче една приятелка го харесва и ми беше казала само на мен, защото ми имаше доверие и не искаше никой да знае и ми каза само на мен. И днес ми намекна, че си търси приятелка и ми каза да предложа някоя и докато предлагах хора, той ми намекна по един начин, че иска мен. Той е на гости при баба си за лятото и скоро ще тръгва. Проблема ми е, че аз не го харесвам много, а пък и най-добрата ми приятелка го харесва и се чудя ако ми предложи какво да кажа. Той е много мил, забавен е и просто е много готин човек и не искам да го режа, но не искам и да тръгвам с него, заради приятелката си, защото тя е здравата хлътнала по него.

Аз си мислех за идеята да не излизам от вкъщи, докато той си отиде, за да не се виждаме, но това е супер тъпа идея, но нищо друго не ми хрумва. Предложете какво да направя
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Просто му кажи, че няма да стане

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    казваш му направо... няма друг начин.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Говори първо с приятелката си. Ако е такава ще разбере и няма да застава между вас, щом се харесвате.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    аз не го харесвам много
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    не искам да го режа
    Последно, харесваш ли го, или просто не искаш да го режеш, защото е "много мил, забавен е и просто е много готин човек", който те харесва?
    "Той е на гости при баба си за лятото и скоро ще тръгва" - и дори и някоя от вас да тръгне с него, как я мислите тая работа? Няма смисъл! Обесни му, че не искаш след това връзка от разстояние и толкова. В случая това, че приятелката ти го харесва, дори не е най-важния фактор. Имаш и други причини, достатъчни за да го отрежеш!

Ама много си странна...сама си противоречиш .Първо казваш ,че не го харесваш ,а после говориш колко е мил,забавен и много готин човек. Хах Просто му кажи ,че той скоро ще заминава и няма смисъм да си губите времето напразно!
    На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!

-----------------------
    Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако и ти го харесваш - действай с него. Ако въпросната ти приятелка е наистина истинска - ще разбере, че не си виновна ти. Любовта не пита, когато връхлита. Още повече, че тя няма какво да прави, когато той не я харесва.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gabby1995 Виж мнението
    Ама много си странна...сама си противоречиш .Първо казваш ,че не го харесваш ,а после говориш колко е мил,забавен и много готин човек. Хах Просто му кажи ,че той скоро ще заминава и няма смисъм да си губите времето напразно!
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Оххх,т'ва да не е тоя,дето само ти взимал телефона,за да играш игрички? И к'во тръгване,к'ви 5 лева?Ако си истинска приятелка,ще си седиш на гъза,ще отрежеш момчето и ще си бъдеш с другарчето,вместо да тръгваш от днес за утре с някъв сопол,който дори не може сам да с намери гадже и трябва ти да му "предлагаш" такова все едно е на ресторант...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си