.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да и предложа да излезем ?

Здравейте, от седмица някъде си пишем с едно момиче и изглежда, че има симпатии към мен.Та питах я дали иска да излезем някъде и тя ми отговори "може" и смени темата...Как да я "накарам" (така да се изразя) да излезем.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Има един магически предмет, наречен мобилен телефон. Използваш го, за да ѝ звъннеш и да се разберете къде и кога да се видите.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Когато тя ти е казала ''може'' е трябвало да я питаш кога и къде...

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Звъниш и. "Здрасти, аз съм еди къде си с еди кой си(може и сам), ако искаш намини." Това като за начало. Ако не дойде, просто изчакай тя да подхване темата, или да те покани.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Щом си пишете просто я попитай, но вместо "някъде", напиши точно къде - на кафе, на кино, на разходка в парка и т.н. И също е добре да напишеш кога. Примерно: "Искаш ли тази вечер да излезем на кафе?".

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щом ти е казала че може, значи остава да се размърдаш и да и излезеш с конктретно предложение за излизане.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Питай я пак дали иска да излезете и ако пак каже "може" питай къде й се ходи и кога

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Има един магически предмет, наречен мобилен телефон. Използваш го, за да ѝ звъннеш и да се разберете къде и кога да се видите.
    По добре едно маваши в главата да и покаже че е стабиуен пич !
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не я питай къде й се ходи и кога, показва липса на всякаква инициатива от твоя страна. Примерно "петък вечер свободна ли си, за да отидем еди къде си заедно" звучи много по-убедително. А и ще ти отговори директно, без да има възможност да увърта.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не я питай къде й се ходи и кога, показва липса на всякаква инициатива от твоя страна. Примерно "петък вечер свободна ли си, за да отидем еди къде си заедно" звучи много по-убедително. А и ще ти отговори директно, без да има възможност да увърта.
    Много точно казано, трябва да покажеш инициатива. Ако я питаш дали някога иска да излезе с теб евентуално, винаги ще ти каже да, но резултат няма да има. Ако искаш да постигнеш нещо начинът е ти да предложиш. Примерно:

В петък вечерта свободна ли си?
    Ходи ли ти се на кафе тази вечер?
    или нещо подобно. Ако откаже, изчакваш малко и пробваш пак, ако пак откаже й теглиш майните и си харесваш някоя друга, ако се съгласи - споделяш с нас какво е станало

Цитирай Първоначално написано от dimitar6669 Виж мнението
    Много точно казано, трябва да покажеш инициатива. Ако я питаш дали някога иска да излезе с теб евентуално, винаги ще ти каже да, но резултат няма да има. Ако искаш да постигнеш нещо начинът е ти да предложиш. Примерно:

В петък вечерта свободна ли си?
    Ходи ли ти се на кафе тази вечер?
    или нещо подобно. Ако откаже, изчакваш малко и пробваш пак, ако пак откаже й теглиш майните и си харесваш някоя друга, ако се съгласи - споделяш с нас какво е станало
    Това ми хареса .Днеска ще и кажа и да видим какво ще стане

Няколко пъти вече и пиша да излезем някъде и да се видим, но тя винаги или сменя темата или казва, че трябва да става.Някакви други идеи ?

Няма други идеи, просто не иска да излезе с теб.

Тогава защо продължава да ми пише за бога..

Тя първа ли ти пише? Ако е така не знам, това вече си е до човека... А ако просто ти отговаря на написаното от теб, това е защото просто явно не иска да те отритне.

Да, някой път тя първа ми пише.

Когато аз каззвам може, значи няма да я бъде;д Ако каже добре кога или къде примерно, ок, ама... и с това , че все става-ми, надали, не знам не искам да те заблуждавам. Изчакай 1, 2 дена да те потърси и после кажи ох, много ми е скучно, искаш ли да скучаем заедно хаха, или нещо подобно и ако пак ставва или каже може... прави си изводите .

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^+1Аз съм момиче и винаги, като кажа може, значи че не искам да обиждам човека, защото не искам да излизам с него.
    Ако ми се излиза с него ще кажа ''да, къде и кога?'' Предполагам не иска да илиза с теб.

Аз пък съм момче. И да ти кажа,че при отговор "Може" го разбирай "Мн.трудно ще стане".Малко трябва да се постараеш с една много добра и оригинална идея.Използвай времето,мястото и обстоятелствата

ПРИМЕР:
    Аз съм от Търново и има концерт в Неделя,ако исках да изляза с някоя отивам и предлагам:"Искаш ли да отидем двамата на концерта". Кажеш ли да отидете "Двамата" някъде и тя приеме,готов си. При случаите,когато не те е ударил хормона,ако отиваш някъде с момичета казваш: "Искате ли да отидем на концерта,ти,аз,оня,дебелия и тн." Надявам се,че чаткаш

Казваш си Next please. Но не, наистина е тъпо това, 'да не го обиждам', винаги бих предпочел директен отговор, дори и да е негативен. Ама то в тоя случай какъвто е въпроса такъв е и отговора ..

Вчера ми даде номера си и като и звъннах тя затвори и ми написа, че не и се говори...Не знам срамежлива ли е.

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    еми аз ли да знам тя каква е бе
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Махай я тая. Сега се сетих за една случка с един приятел. Той си харесваше едно момиче, тя не го - не. Той и беше писал по фб 2-3 пъти (тя беше болна), и като дойде на даскало я беше питал ''Защо не ми отговаряш?'' и тя беше изцепила ''Еми, понякога ме болят пръстите, понякога ме мързи.'' Това, като го чух се попиках от смях и естествено беше ясно, че няма да стане.

Оффф, затворила ти е защото НЕ й се говори, може би с теб конкретно, това, че ти го е дала нищо не значи. Обикновено и на мен като ми го искат некви досадни и няма как да се измъкна, го давам и после затварям, докато не се осъзнаят... при теб не знам кога ще е-след като ти сипе брутално и директно в лицето като й писне ....примерно

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от a1rwalk Виж мнението
    Тогава защо продължава да ми пише за бога..
    Жените не са логични същества, за да има причина.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си