.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ако ти допада характера му,не виждам защо трябва да го режеш само заради външния му вид.Макар че при мен поне,когато захаресвам някой като личност,започвам да го намирам за все по-привлекателен..като отмине разбира се,се чудя как съм могла да го харесвам,но... . Дай му шанс,но в крайна сметка,ако не се получи - не мисли,че си кучка,не си длъжна да се чувстваш привлечена от него все пак
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ми, не бъди и му дай шанс. Никога не можеш да знаеш как ще се развият нещата още при запознанството ви. Да, важно е да прехвърчат пеперудки и да има някаква тръпка, ама наличието на такава пък не е гаранция за хармонични отношения по-нататък.
    С две думи: излез с момчето. Никой не е умрял от едно кафе. Току-виж лафчето ви върви, очароваш се от него и вземе те тресне мисълта, че хич не е за изхвърляне.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    С две думи: излез с момчето. Никой не е умрял от едно кафе. Току-виж лафчето ви върви, очароваш се от него и вземе те тресне мисълта, че хич не е за изхвърляне.
    Пък ако не - здраве да е. Ще си останете приятели и толкова.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си