Aз цъкам 1 и 2!
Don't hate the hacker,
hate the code!
преди стабилно цъках 1
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Мисля да си отбележа тая тема и да контрирам всеки, който ми каже, че не съм пораснала с нея. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
цъкам и едно и две
даже за две си бях трейднал всички шапки в тф2 за да си взема beta key
Преди цъках. В момента развитието на дотата е спряно, прекалено тромаво е. В момента всички играят LoL, включително и аз. Като човек, който е играл и дота и лол, втората е много по- динамична и красиво направена. Дори създателят и е този, който пръв създаде дотата, така че регистрирайте се и играйте! Ето линк! Напълно безплатно е и много много по- интересно от дота.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Кое в развитието на дота е спряло??!?!
Че в момента довършват двойката или?
Don't hate the hacker,
hate the code!
Имам я дота 2 и не смятам, че е разочарование. В момента развиват играта от към графичната страна. Кое в дота 2 е провал, че ми стана интересно?
Don't hate the hacker,
hate the code!
На мен лично точно графиката не ми харесва. Водата е добра, но моделите изобщо не ми харесват, особено мирана. Изображенията на предметите също. Единственото, нещо което винаги ще е плюс на датата е деная. А и друго проблемче, изискванията на играта. Признавам, не ми вървеше като хората, може и затова мнението да ми е такова. Не знам. Няма да убеждавам никого в нищо. И дота и лол- все едно, важното е да става играта.