.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не искам да съм кучка

Здравейте, аз съм момиче, което не иска да е кучка. Ето каква е историята. В началото на лятото се запознах с едно момче, бяхме в една голяма компания, която сега не се събира, което означава, че с даденото момче не се виждаме. Още като се запознах с това момче си помислих, че ме харесва, но... нищо. Сега се срещнахме случайно и си пишем от седмица.. Готино е момчето,добро е... но не ме привлича физически... и там е проблема /// покани ме на кафе и след това говори нещо и за крачме..// Не искам да се държа като кучка, но не искам и да го засегна... Обаче възникваа в съзнанието, защо трябва да гледаме само външния вид?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ако ти допада характера му,не виждам защо трябва да го режеш само заради външния му вид.Макар че при мен поне,когато захаресвам някой като личност,започвам да го намирам за все по-привлекателен..като отмине разбира се,се чудя как съм могла да го харесвам,но... . Дай му шанс,но в крайна сметка,ако не се получи - не мисли,че си кучка,не си длъжна да се чувстваш привлечена от него все пак
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Мм.. Че защо да си кучка? И аз не бих взела някой, който грам не ме привлича физически. Не е най-важното, но не е и в дъното на списъка.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ми, не бъди и му дай шанс. Никога не можеш да знаеш как ще се развият нещата още при запознанството ви. Да, важно е да прехвърчат пеперудки и да има някаква тръпка, ама наличието на такава пък не е гаранция за хармонични отношения по-нататък.
    С две думи: излез с момчето. Никой не е умрял от едно кафе. Току-виж лафчето ви върви, очароваш се от него и вземе те тресне мисълта, че хич не е за изхвърляне.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Това че отказваш на някого не те прави кучка (поне по стандартните определения). Намери най- подходящия начин да му покажеш, че не го харесваш за нещо повече от приятел примерно.Бъди деликатна и няма да си женско куче

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от krone Виж мнението
    Обаче възникваа в съзнанието, защо трябва да гледаме само външния вид?
    Никой не гледа САМО външния вид. Щом той за теб е приятна компания, не виждам защо да не излезеш с него.Никой не е казал, че едно излизане означава, че се очаква да станете "повече от приятели". Пък и няма да сте само двамата на кръчма(предполага се), така че не ми звучи като среща.
    И все пак, ако не искаш да излизаш недей. Отказа не те прави кучка, не може да казваш само "ДА" все пак.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Какво толкова не му харесваш на външния вид ?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    С две думи: излез с момчето. Никой не е умрял от едно кафе. Току-виж лафчето ви върви, очароваш се от него и вземе те тресне мисълта, че хич не е за изхвърляне.
    Пък ако не - здраве да е. Ще си останете приятели и толкова.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Излез с него, пък ако не искаш да имате нещо общо просто ще му го покажеш ! Или му го намекни още преди да излезете, може и да видиш дали ще е получи нещо-ти сама си преценяваш!!! И отказа наистина далеч не те прави кучка или нещо подобно : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си