- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хелоуин .. :)
Знам,че е много рано да мисля за Хелоуин,но..
Тук може да споделяте дали празнувате Хелоуин,как ще сте облечени тази година,какъв е бил костюма ви миналата година,как урасявате дома си (ако изобщо го украсявате разбира се ;д) и т.н.
За тези,които мислят да спамят тук, по-добре да не си правят труда.![]()
Чакам вашите отговори и мнения.![]()
![]()
Не празнувам американско-еврейски празници...
Да не си еврейка?
Попринцип и аз не празнувам Хелоуин,но миналата година в училищи имахме парти (за Хелоуин) и се сетих и реших да пусна темата.![]()
Празнувах последно преди две години, май.
Не ми е особено интересно.
Тази година не знам дали ще празнувам, не съм решила. за костюми - също.
Миналата година се събрахме само 3 деца и почнахме да обикаляме. Имаше и една бабичка дето ни изгони, имаше и един много щедър човек, който ни даде пари. Бях се облякла като духче - с един чаршаф отгоре и две дупки за очи. Едвам стигнах до нас - направо се спарихИначе беше забавно .. Не украсявам дома си за Хелоуин.
не украсявам, по миналата година се събрахме около 5/6 човека в една приятелка и всеки беше нещо различно - аз бях вещицата дух, едно момиче беше анаболния циркаджияабе все такива странни работи... и си направихме един тиквен фенер и обикаляхме.. едни кучета ни гониха.. такава картинка бяхме
все пак събрахме някое и друго лакомство, пари, портокали и т.н. гледахме някакъв страшен филм и после заспахме в палатка опъната в спалнята.. щуротията не ни липсваше![]()
Казва се Самхейн.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Попринцип някой прави купон за Хелоуин е се маскираме,украсяваме къщата и така.. Миналата година бях вампир,тази година нямам представа какво ще бъда.
Тук е толкова жалко цялото празненство, че въобще не ми се празнува.
В други страни е къде-къде по-интересно.
А пък мрънкалата, които всяка година пеят една и съща песен, че това не е наш празник са ми още по-досадни.
И спря да се върти за миг земята..
Празнувам го.Последния път бях облечена като вампир.За жалост си загубих зъбите след това.Тази година мисля да съм зомби.Не обикалям по къщите,но винаги се събираме в някоя приятелка и си прекарваме страхотно.
Живея в Щатите, но може да се каже, че не презнувам. Не украсявам, никога не съм се и преоблочала специално. Мисля си, че това е празник предимно за малките деца. Единственото което правя е да раздавам бонбони на тези, които почукат на вратата.
НИКОГА НЕ СЪМ ВЗИМАЛ ХЕРОИН !
А и нямам намерение !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !