Здравейте! Реших да опитам и тук.. ще се опитам да разкажа историята си по най - краткия начин.. Имам сериозна връзка с момче с 8 години по - голямо от мен. Заедно бяхме 8 месеца. Преживяхме и една раздяла, но въпреки всичко отново се събрахме и прекарахме най - прекрасните моменти заедно. В периода, в който бяхме разделени постоянно го търсех, пишех му SMS-и, звънях му, но нямах никаква надежда, че нещата могат да се оправят. През това време на един купон прекалих с алкохола и бях с друго момче само за една нощ. След няколко дни се събрах с въпросния ми приятел. Бяхме много щастливи, всичко беше прекрасно. Чувствах се наистина щастлива и обичана. Показваше ми, че ме обича по всички възможни начини, но държах случилото се на онзи купон в онази вечер вътре в себе си. Съжалявах, че е станало. Болеше ме и исках просто да го изтрия от мислите си. И един ден той ме попита.. Беше разбрал и ми каза да бъда искренна с него, защото нищо между нас нямало да се промени, ако му призная истината, а ако излъжа е нямало да го видя повече. Аз си признах, казах му, че това е била най - голямата грешка в живота ми и че страшно много съжалявам и се срамувам от постъпката си. Той реагира, както очаквах, защото го познавам много добре. Започна да вика, да ме убижда и аз наистина го разбрах, защото знаех, че съм го наранила. А през времето, което бяхме разделени знаех, че той се опитва да ме забрави с друго момиче. Разделени сме от може би 2 седмици, а аз се чувствам ужасно. Не спирам да плача, да го търся, да му пиша. Той е загрижен от време на време се виждаме, но винаги се връща към случилото се и не може да прости. Боли ме много, страхувам се, защото пропилях мечтите ни и още повече виждам как го губя.. губя не само човекът, когото истински обичам, а и най - добрия си приятел.. Той знае и вижда, че съжалявам, виждам, че и него го боли. Но имам чувството, че никога няма да ми прости, да ми има отново доверие и да се върне. Моля ви за някакъв съвет как бих могла да постъпя?