Здравейте всички ..

Значи ходих с едно момиче много време и нещата бяха супер ( поне за мен .. имало е и моменти в който тя е плакала от мен , но за глупави неща .. ) Та ходехме доста време в началото и показвах че я обичам , но последните два месеца не много .. Работата е там че все едно поставих "приятели" пред нея .. ( прекарвах малко повече време с тях защото имах "работа" нещо като "изгода" от тях за определени неща .. ) Те не са ми "приятели" с който съм бил цял живот , просто да кажем два месеца ..

Ето къде е проблемът .

Тези момчета имаха лоша слава ( незаконни неща .. няма нищо общо с крадене и такива долни неща .. ) И приятелката ми казваше да ги оставя , защото ако родителите и разберат няма да и позволяват да е с мен , на мен не ми се вярваше да е чак толкова зле и и казвах че няма страшно ( тя знаеше защо се занимавам с тях и причините и всичко .. )

Обаче стана така че родителите и наистина разбраха , дори неща който аз не съм правил .. говорили са доста неща на майка и който не са верни ( нещата ги е казала една жена която има някакви дразги с нашите и малко с мен )

Също така и баща и е разбрал нещо , но аз дори не знам какво .. Не и позволявя да излиза с мен , да говори с мен .. нищо ..
дори се опитах да му обясня как са нещата да поговорим , да се видим и той ми каза че тя не искала вече да е с мен и че няма за какво да говорим радвал се е че това което са казали хората не е вярно и такива реплики . С майка и също съм говорил и тя е по разбрана жена , но баща и е "шефа" и трябва да е на неговото ( той е много строг )

Спрял съм да излизам с тези "приятели" защото найстина бях тръгнал по много лош път , пък и приятелката ми е преди всичко и съм готов да се откажа от много неща за нея .. проблемът е че не и позволяват да излиза с мен и като я попитам колко ме обича ми казва че не е като преди но иска да ми чува гласа , да говори с мен ( вечер когато техните спят си говорим )

Дразни ме това че не иска да се видим при положение че може и в парка мога и с кола да я закарам .. просто отказва ( знам че я е много страх от баща и но пък тва ми се гледа прекалено тъпо вече ) снощи я питах дали иска да идем на кафе след като бащта и не си е в българия и тя каза че може .. след това я попитах дали иска да се видим някъде за на другия ден за да ми върне уж една флаш памет ( само оправдание да се видим ) и тя каза че ще ми я прати по някои друг ..

Попитах я дали да я чакам още , тя каза не , ако имам възможност с друга да не се замислям и че знае че някой ден ще съжелява за това ..

Доста и се молих последния месец( от толкова време сме разделени ) и уж има напредък но много лек ( преди не искаше и да говори с мен ) но пък и през това време направи много глупости който преди не би си позволила .. се едно сега ме е забравила и си е напълно свободна ..

Има една "приятелка" която не и е никаква "приятелка" те се бърка между нас и не иска да сме заедно , и глупостите който направи са точно заради тази шматка ..

Сега незнам какво да направя , да продалжа ли да ходя по нея ( така маи правя по зле ) или да се отдръпна и да се правя на безразличен вече и да осети отсъствието ми ..
Според мен нещата са така .. от две години сме заедно и ми е споделяла всичко , бях и най близкия и беше готова на всичко за мен .. до преди месец когато стана това .. моята грешка е там че единствено по дискотеки и кафета не съм ходел с нея а с приятелите ми ( преди в началото не беше така всеки път седеше с мен кадето и да съм .. но последно време се изложих малко в това отношение ) но пък къде и да е имала нужда да отиде съм бил с нея .

Сега сигурно се чуства сигорна след като ходя по нея и си мисли че ще е още доста време така и за това да ми се прави на интересна , но пък ми е тъпо и ако я оставя и така изгубя шанса да се съберем .. тя вече забелязва че съм се променил и съм такъв какъвто искаше да съм преди но дали това е достатъчно ..

Много ще се радвам да ме разберете и да ми пишете в темата , и ако нещо не е ясно ще го допълня ..

Благодаря на всеки който ми даде съвет