- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пуснете си БТВ
И какво е общото? А Насила ли ти зашиват раницата на Азис на гърба и насила ли ти пълнят чантата с тетрадки на Камелия ? И, ако на тетрадката ти е Ботев ще има ли някаква разлика ? И Айнщайн да ти е на тетрадката пак ще е същата работа.
Ама кво ли се обяснявам, той PinkiSkinheda си го каза "сега вместо да разсъждаваме над реални проблеми си говорим за тетрадки"..
Български народ = стадо овце. Повече няма кво да кажа. Съгласявайте се с тия всичките манипулации, съгласявайте се. Въобразявайте си, че това е нещо нормално.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не ми харесват твоите коментари в тази тема. Сякаш се превръщаш в част от проблема. Смятам, че в момента ако проблема е вестник с голям шрифт, ти играеш ролята на лупа. А всички тук виждаме прекрасно и без подобни средства. Преди няколко коментара не се аргументирах, но може би нямаше и нужда, защото лупата не е създадена да вижда надалеч.
Последно редактирано от Uzerneim : 09-09-2012 на 18:46
абе пуснете си сега бтв - то да гледате Вчера - много хубав български филм, за който не го е гледал![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Хубаво, че дават "Вчера" поне![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
"Патриотическите теми",за които говореше Насето
А ти не се ли интересуваш какво се случва в държавата? Или си от стадото овце дет не ги ебе? Или по-скоро дето ги ебе, ама си траят.
След време искаш ли децата ти в училище да блъскат кючеци по чиновете в часа?
Абе кво ли и аз се силя, няа значение вече.
ПП: Относно филма 'Вчера'. Не за пръв път го дават по босфор тв.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Хъмм, а по-добре ли е да си от стадото дето не разбира и само плямпа и си мисли, че прави добро? Кой може да ти застане срещу куп изпростели хора и да постигне нещо? Не е като да няма такива хора, които да се опитват да променят нещо, ама да няма кой да ги чуе. По-добре да не те ебе и да не се интересуваш отколкото да си докарваш излишни нерви за неща, дето така или иначе няма да се променят. Никой ли не разбра, че тая чалга и простотия няма кой да я спре? Народът и се кефи лиже задника на Азис и т'ва е.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
защо да е патриотична... говорим за простотията на младежите - това си е за тази възрастова категотия. Относно филмът - хубав е. Освен това откога това да се обича родното, е лошо и е приоритет на пенсионерите...![]()
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
и какво лошо...![]()