- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- И аз да питам - за нов смартфон
Здравейте. Време и аз потърся помощ, че все съм от другата страна на барикадата. Наскоро се реших да си купя телефон, че моят дъртак на 5 години стана, че и повече май. (SE W200, музикално телефонче). Не бих го сменил принципно, но батерията му е като на 3G телефон, иска си всеки ден зареждане, държи под час на разговори, няма никаква мобилност, а за капак му замина и звукът някак си - не се чува никаква мелодия. Само на вибрация стои, днес затова закъснях и за работа. Та се реших, че трябва да си взема нещо освежаващо.
Смятам да отделя до 550 лева в краен случай, фен съм на принципа, че най-добрата сделка е да уцелиш пропорцията цена-качество. Пределно ми е ясно, че мога да си взема последен писък на модата за нереални пари и след 2 месеца да го видя на -50%, което е тъпо и безполезно. Затова съм се насочил към нещо по-среден клас, но да има добри качества.
Попрегледах бая моделчета, та Xperia Arc S ми направи добро впечатление. Печели титлата за камерафон, отделно представя добри опции в замяна, а цената не е главозамайваща - между 470 и 600, тоест, може да влезе в диапазона ми.
Пределно ми е ясно, че мога да бръкна със стотина лева навътре и да си взема по-добър, но ако мисля така, ще си кажа, че за още 100 мога ОЩЕ по-добър и така мога да се ужася от сметката си. Все пак аз търся нещо, което върши работа на един школник. Не съм бизнесмен, че да ми трябва постоянно следене. Ако можете, дайте някакви оценки за тая Арка и някакви предложения за телефони около 550 лева. Не ми пускайте оферти за 700 и нагоре, моля ви![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.