.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Вашата стая

Имате ли собствена стая? Ако да - кога ви е направиха. Може и снимки да качвате и съжелявам за глупавата тема

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    Имам да. Бях 1-2 клас когато започнах да спя самичка Снимки нямам :b

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Докато баба ми още беше в града моята стая беше нейна, но в последствие стана моя. Спя сама някъде от 4 клас

Мега фен Аватара на xoxi
    От 2ри-3ти клас някъде си спя сама в спалнята, но тогава в стаята имаше просто едно легло, една ракла и едно бюро.
    Към 5ти-6ти клас някъде започнах сама да си обзавеждам стаята по мой вкус.
    Наскоро я завърших на 100%, като през годините непрекъснато добавях или премахвах нещо.
    Много съм горда с творението си.
    И спря да се върти за миг земята..

[i]От бебе? [i]
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Имам стая от година и половина.18 години живяхме в къща и аз имах коридор,направен като стая.Живях главно в хола,компютъра ми беше в хола и т.н. Там само спях.Сега в апартамента си имам стая и чак на 18 разбрах какво е да се затвориш в стаята
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Още от както съм в детската градина си имам собствена стая и спя сама,макар че като малка,ако имах лош сън веднага тичах да спя при мама и тати Не мога да си представя да деля стая с някой,особено ако това са нашите..Бих пуснала снимки,ама е пълна кочина в момента..Иначе всичките стени са ми облепени с плакати,на едната имам голяма коргова дъска и имам една колона облепена с дискове.Като цяло е малко претруфена,ама много си ме радва
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Винаги съм имала моя стая, но до преди около 3-4 и брат ми спеше в нея, понеже го беше страх да спи сам.
    А сегашната ми стая е все още в процес на довършване, тъй като сме в тази къща от точно 1 година. Снимки мога да кача по-късно , понеже сега не ми се занимава.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ами имам моя стая може би от 4 - 5 години,откакто сестра ми се изнесе.Преди деляхме стаята и не беше кой знае колко лошо,но сега ми е много по - добре ;д Тази година ще й се прави основен ремонт,защото стаята си е хубава,но искам да я направя както аз искам,защото преди главно сестра ми избираше как да бъде обзаведена и т.н.

Супер фен Аватара на scrooper
    Стаята ми при баба и дядо е цялата в плакати и лепенки по стените ;р
    А тази при мамето и татко е със стени всяка в различен цвят при светлолилав таван ^^
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не разполагам със собствена стая, не се очертава и да имам изобщо. Въпреки че наистина много ми се иска.
    You are broken, I can fix you...

Имам собствена стая и съм доволна от този факт. Винаги съм спяла сама в нея. И цялата е лилава! Аз лично много си я харесвам, защото самичка си избрах цялото обзавеждане и цвета на стените. Щях и перденца да си взема, но тъй като след няма и месец ще заминавам, реших, че за момента ще си оставя стаята такава,каквато е.

Аз даже си имам две спални, от както брат ми замина да учи в университет И двете аз съм ги обзавеждала по мой вкус, а тапетите и боята са дело на бати. Тази, в която спя в момента е със светло сиви тапети с нещо като растения, които се овиват има и една картина, която аз съм я рисувала. Общо взето всичко е в червено, светло сиво, бяло и черно. Не мисля скоро да я променям, тъй като сега ще бъда 11-ти клас и не виждам смисъл.

До сега не съм имала собствена стая. Спя със сестра ми.

имам си собствена стая, която след 1-2 години напускам, а толкова много си я обичам стените са.. как да ви ги обясня... светло и тъмно жълто разделени със светещ тапет [sun]

имам собствена стая е вече трябва да я споделям с по - малката ми сестра .. ;ссс .. аммаа :Д:Д .. иначи спя сама от 1 клас май ..

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Не разполагам със собствена стая, не се очертава и да имам изобщо. Въпреки че наистина много ми се иска.
    Same

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

От както се помня делях една стая със сестра ми докато един ден тя отиде да учи в София.Спах сама в същата стая около 2-3 години, но сега преди няколко месеца нашите ми обзаведоха друга стая, която служеше за непотребни неща.Толкова си я харесвам! Много повече си ми харесва тази стая, защото е и доста по-голяма от другата.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Имам си собствена стая от 1-ви клас още и аз си я направих сам :d

Спя сама от както бях на 5. Стените и мебелите са ми изцяло облепени с географски карти и плакати от разни екшъни. По рафтовете имам голяма библиотека- приключенски романи и шпионски трилъри. Имам и няколко ножа да допълват картината.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Мисля,че бях на 6.Не мога да пусна снимки защото в момента е в ремонт.

Имам я от 4 клас мисля, но за съжаление няма photos...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си