- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
Понякога си представям, че ги избивам всички до един, честно. Да не забравя да спомена, че от осми клас не сме имали родителска среща, само нашият клас. Класната ни е доста отплесната и миналата година забрави да спомене тази т.нар. ''малка подробност''. После всички даскали ни гледаха на кръв. Тази година пък се разболя и както се досещате, нас никой не ни уведоми. Нямам думи.
o.O ама ти си колкото нас ? не целя да те обидя,но като ти чета мненията изобщо не ми приличаш на 16 годишна.. нда...
а и да.. за какво са ви запотрябвали тия родителски срещи ?
Че кво и има на мненията :Д тц
ние вече имахме една родителска, така де мойте съученици имаха.
иначе, тъпо е, щото пиша и в тази тема защото съм набор 96, пък и в темата на 11-ти клас защото съм 11ти клас,
що не направят тема за набор 96 който е в 11ти клас :Д
На колко годишна ти приличам ? На 20, на 40, на пенсия?) Не се обиждам, спокич.
Не са ми потрябвали изобщо родителските срещи. И без това, когато имаме, нашите не са присъстващи, но учителите ни дерат кожата, защото един вид ''не сме казали на нашите''. А, believe me, има много за казване, особено като се вземе предвид, че на ден бягаме минимум 10 човека.
Дано хората мислят същото, когато стана на 40.) Какво е земен знак?
ами не знам ... мненията като цяло,но по скоро начина и на мислене отколкото на изразяване.. странно мисли .. като тия на по 12 дето - аз см различна от другите,а те са еднакви - нещо такова... и пак се извинявам ако се обиди,но или е така или все аз на такива мнения попадам
телец, козирог, или дева
а, може би рак
кое си?
Докато загрея..... на границата на огън и земя съм. Но не вярвам в зодии. Винаги са ме оприличавали на Лъв, но не съм.
Оле, знаех си.
Личи си от километри. Цялата независимост, твърд тон, искреност, циничност, студенина. Тц.
Как определяте хора по зодия ? Майка ми и баща ми са една зодия и изобщо не си приличат. Понеже наистина съм много зле със зодиите, реших да се проверя....
Вашият Асцендент е: Дева
Вашата Зодия е: Козирог
Луната ви се намира в: Телец
Видяяяя лиии![]()
обичам те човек, добре дошла, мислех че съм единствената с такава кофти комбинация
Гледах, обсъждали сте учителите.
То и аз мога да се оплача, макар не от всички.
Най - страхотния учител си остава тоя по етика и право. Уникален си е човека, просто лоша дума за него не бих могла да кажа. След него, се нарежда госпожата по биология - обяснява чудесно, подготвяни изключително добре и се опитва да ни даде максимални знания, за да се представим добре на матурата по биология /*, тъй като съм в биологична паралелка/.
Имаме нов учител по химия - свикнахме вече, обяснява добре, макар че понякога да ми липсва бившата ни преподавателка. Най - отвратителната /*и не само на мен/ учителка е тая по ФВС - пияница, вика, крещи, абе, нямам думи просто. Уж сме за последно с нея тази година, но как ще оцелеем и изтърпим не знам. По китайски език редовно ни сменят учителите. Тъкмо бяхме попаднали на една много добра и взе, че я смениха и сега сме с китайка, с която трудно се разбираме.