- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
Аморе, в какво училище си, че учите китайски ? За пръв път чувам. Обясни ми.)
П.П.Не мисля, че съм студена, по-скоро сериозна. Не понасям лигльовци. Идват ми в повече. Бившият ми беше като мен, между Лъв и Дева, на 23 август. Едва го траех на моменти, честно.
Тц, не са глупави. Интересни са. В кофти настроение съм, не ме ядосвайте.
Тита, ти си следващия потребител, чиито мнения ще наблюдавам и обстойно анализирам. Да, сериозна, което повечето хора свързват със студена и неумееща да се забавлява. Спокич, същата съм. И аз съм земя от всякъде.
а) няма 12 вида хора. Има асцеденти, луни, домове, за които дори не си чувала
б) казах че са интересни, а интересни не е синоним на верни
други въпроси? на какъв друг език да го напиша, че да ме разбереш? тц.
и смешно е нда, защо ли изобщо се занимавам с раци...
Сега е момента, в който трябва да пропълзя под леглото и да се опитам да се самоубия с химикал.
Тита в училище, с изучаване на източни езици и култури.
Какво искаш да ти обясня?
Къде това? За пръв път чувам. Готино звучи. Какви други езици изучавате ?
Какво става тука, гледам много яко се "храните" а у.
Как са даскалите с всичкия си или за пенсия ?
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
ааа не.. просто нямаше какво да правя.. учителите супер са.. само тая по география много изисква и ме дразни това,че иска от нас да учим дори и неща,които ги няма в учебника .. днес имам 5 по история и см разочарована... не казах едно нещо и 5...
Обръщам специално внимание на................ Марти как си![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
DisappointedDreamer от мненията ти във форума знам, че харесваш Стивън Кинг: можеш ли да ми препоръчаш някоя книга. Изчела съм "Мъртвата зона, Сияние, Гробище за домашни любимци, То" и май само тия. Но ми се иска някакви други негови книги да захвана.
Ох, Стивън ми е болна тема![]()
Така, значи!
Зъл мрак, угаснали звезди - поредица разкази, някои от които невероятни.
Безсъние - една от неговите книги, които ми допадна повече отколкото Мъртвата Зона, примерно.
Под Купола - интересна е, малко като ТО в края (разбирай, извънземни, фантасмагории, дръндръндрън), може точно заради това да не ти допадне.
Проклятието - тъничка, но страхотна книга. Има невероятна развръзка в края, допадна ми много.
Благодаря ти много!
Ще започна, най - вероятно, със Зъл мрак, че нещо ми грабна вниманието. И отново благодаря.