- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
как върви народе ? аз скоро ще правя класно, а и много контролни имам, но се задържам на високите оценки
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами и аз имам класно скоро - вторник другата седмица... иначе добре върви
Мене по биология нещо ме е погнала и ме изпитва почети всеки час. Причина неизвестна.....
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Обръщам специално внимание на......... Криси, защото не сме поддържали контакт от доста седмици, как си ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
awerw и thegreenzombie , по едно кафенце да ви сипя ли ?![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
бивам, зор ми е тва дск, ама ги съчетавам нещата... и аз правя доста дейности, но така е киси ще се справим някак си ;д
sapphire5![]()
The topic it is sinking......
Хора, как сте хора, а как са извънземните ?![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
fuck, разкриха ме :/
така е.. трябва да се говори по темата
та..
утре имаме някакво изненадващо контролно по физика, за което разбрахме днес
а в четвъртък по химия..
днес трябваше да имаме по етика, обаче даскалката я нямаше и ще го правим другия понеделник, а тогава имаме и по история
с две думи, тези седмици ще ни скъсат от контролни и класни
so not cool
при вас как е? : )
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Същото обаче класната са събрани точно преди ваканцията. А тестовете ги направихме миналата седмица и утре по Биология ще правя "easy as a cake" ще бъде както винаги...
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
здравейте,как сте
аз минах 2 класни почти ( нда.. едната ще я продължаваме утре за около 10-15 мин,защото г-жата не ги беше преснимала и загубихме време) по физика правих тест и очаквам петък да ми го върне + петък имам класна по зип бг,а по история другата седмица ще правя тест.. нда - тест,но труден ( предпочитам да развивам въпрос,отколкото труден тест) и това е май.. а да.. не мога да си понасям класната![]()
днеска си забравих картата за рейса и се върнах у дома и не съм ходил на дскщото само първия час ми беше важен, Беше
утре имам класно първите 2 часа СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ!!!!
sapphire5![]()
МЕРСИ МАРТИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ В ЖИВОТА, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ НА ТЕБ, ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И НА ДОБРИЯ ТИ ПРИЯТЕЛ АВЕРВ!
sapphire5![]()
не мисля, че трябва да стигаме до такива крайности, нали ?
sapphire5![]()
апф... и аз не разбрах какво написах,но не мога да ти обясня това,което исках да кажа![]()
разбрах те марти, драсни едно!
sapphire5![]()
драснах ама ти не ме отрази![]()