.
Отговор в тема
Страница 15 от 20 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 492
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ае хора тука всички ли сте от София ? ;D
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Banned Мега фен
    твърдо НИЕ

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не мога да ти пратя, защото си запълнила мястото ,така пише :с
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    пробвай сега ... и трябва да се науча да си трия съобщенията

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    гутову
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    пак нямаш място ;д
    sapphire5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    пак нямаш място ;д
    оф.. вече имам

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    място :Д
    sapphire5

Banned Мега фен
    оки

Включвам се и аз в темата :P Искам да попитам някой дали е правил контролно по Литература на Дон Кихот, Хамлет и Тартюф? Защото нашето класно ще бъде именно на това, понеже нямаме блок часове и няма как да ни дадат ЛИС. Въпросите ще са с отворен отговор и доста се притеснявам, защото от това ми зависи оценката за срока. Някой ако е правил подобен тест да каже въпросите... : )

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ^на нас утре ни е класното именно на тези теми.. имаме си 2 часа, така че ще имаме право да изберем дали да е есе, или лис, което е добре, защото темата ще я теглим на място и не се знае какво ще ни се падне :/
    а точно утре имаме и тест по история на целия раздел.. so not fare
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    днеска имам 3 шестици (6 на класното) и последния час двойка късмет... ще се оправя (някак си :Д)
    sapphire5

10ина класни за 10 дена. Доста тъпо, точно преди коледната ваканция. ;/

Цитирай Първоначално написано от Momicheto:) Виж мнението
    10ина класни за 10 дена. Доста тъпо, точно преди коледната ваканция. ;/
    нашите пък са след ваканцията....по-лошото.

Тази седмица съм много доволен от себе си - 4 шестици и 1 петица по физика. : )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    ^на нас утре ни е класното именно на тези теми.. имаме си 2 часа, така че ще имаме право да изберем дали да е есе, или лис, което е добре, защото темата ще я теглим на място и не се знае какво ще ни се падне :/
    а точно утре имаме и тест по история на целия раздел.. so not fare
    +

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    ^на нас утре ни е класното именно на тези теми.. имаме си 2 часа, така че ще имаме право да изберем дали да е есе, или лис, което е добре, защото темата ще я теглим на място и не се знае какво ще ни се
    Само дето ние ще пишем интерпретативно съчинение. -_-
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    обръщение към моята форумна приятелка (място)
    sapphire5

Banned Мега фен
    фак.... тия да си оправят форума.. все търкам и все няма.. как става тая работа бе

Какво мислите за Биологията тази година? Ние сме с учебници за 9 клас и точно в момента взимаме дяла за Клетка. Специално аз мисля, че е доста трудно, а и госпожата постоянно ни повтаря колко е трудно, че трябва да се зубри, не може да се помни...и все такива хубави неща На вас лесно ли ви е? Как ги запомняте всичките тия неща?

Цитирай Първоначално написано от IFFVO Виж мнението
    Какво мислите за Биологията тази година? Ние сме с учебници за 9 клас и точно в момента взимаме дяла за Клетка. Специално аз мисля, че е доста трудно, а и госпожата постоянно ни повтаря колко е трудно, че трябва да се зубри, не може да се помни...и все такива хубави неща На вас лесно ли ви е? Как ги запомняте всичките тия неща?
    Да и не, просто се старая да слушам в час и да запомням най-важното. Искам си биологията от миналата годинааа. Беше супер интересна в сравнение с тая тъпотия, която учим в момента... Между другото оценките ми са - 2,5. Като имам петица на устен (само защото се забавих с отговора) и 2 на тъпото класно, за което учих 2 дни, и както винаги ми се паднаха тия неща, за които се не бях подготвила, пък и беше тест с по 5+ отговора, г-жата ни подготвя за медици всичките. Но пък за разлика от биологията, физиката ми е по-интересна тая година, математиката също.

Banned Мега фен
    моля ? точно пък по биология толкова логично са нещата,че няма как да знаеш първите 3 урока да кажем и на 4тия да забиеш.. нещата са свързани.. супер интересно ми е било винаги по биология...

Мразя биология! И нашта госпожа иска да се знае целия учебник + допълнителни неща, които пишем в час. Абее и Аинщайн
    да си не можеш да изкараш 6 при тая проклета жена.

Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    Мразя биология! И нашта госпожа иска да се знае целия учебник + допълнителни неща, които пишем в час. Абее и Аинщайн
    да си не можеш да изкараш 6 при тая проклета жена.
    И при нашата е много трудно да се изкара 6, за изпитване не толкова, но стане ли въпрос за контролно, считай, че ще имаш най-трудните въпроси, жената сама си признава, че прави трудни контролни. Но пък аз съм й свикнал, тей че гледам да внимавам в час колкото се може повече, защото на тоя материал инак няма да стане
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    моля ? точно пък по биология толкова логично са нещата,че няма как да знаеш първите 3 урока да кажем и на 4тия да забиеш.. нещата са свързани.. супер интересно ми е било винаги по биология...
    Сериозно ли т'ва за Клетката ти е интересно? Трябва да изкарам 6ца, но тоя материал не знам как ще стане. Малко ме обнадежди с твоя пост, де, тенк ю

Някой от вас явявал ли се е на TOEFL?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    място :Д
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си