- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
Успехът ми вероятно ще бъде около 5,35 - тоя по физика доста ме прецака , втория срок се надявам да имам над 5,50.
Май всички сме прецакани по физика. При мен беше страшно не честно, но какво да се прави има корупция и в училище :/
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Абе, хора, някои ако е взел Граф Монте Кристо ще може ли да ми препише няколко реда от плана си? Че утре трябва да говоря за тема, идея, композиция, а в нета не намирам нищо, което да ми е от полза.. Благодаря предварително![]()
Лелеее, а аз не знам как стигнах до 5,70 ... на магия ми беше тоя срок.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ааа тая по физика ми е писала 6 ^^ ^^ ^^ .... каза че ще пише 5 обаче ми е оставила 6 пфууу супер
Аз завърших с 6, ама има доста предмети, по които нямах срочна оценка, а имам лоши оценки... втория срок господ да ми е на помощ....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
2 седмици не бях на училище и по мат. ме посрещна с тест... яко..![]()
не че нещо ама някой да е получавал стипендия втория срок ? или поне молбите раздадени ли са ви ?
ние нито стипендии,нито молби,а сме 2ри срок от началото на февруари.. ако скоро ни дадат молбите,докато ги попълним,тия с над 4.50 докато си оправят документите то ще стане април месец,докато ги подготвят после края на април баси народа
![]()
И при нас няма. Мизерия.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
да ама аз си бях харесала обувки и сега 40 кинта съм назад
смисъл беше сметнато сега да си ги взема ама или ще чакам или ще съм 40 кинта назад в моите си финанси![]()
А на мен ми трябват, за да си поправя телефона, ама май скоро няма да стане.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
И ние нищо не сме получавали.
Даже и молби не сме попълвали.
Докато ги оправят нещата, че докато ние ги оправим, то дойде направя края на годината.
на нас ни ги даде класната в началото на срока, а то май има и срок, в който трябва да се подадат, иначе отпадаш..
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да, де.
Ама ние нито срокове знаем, нито са ни дали молби за попълване. Чакали увеличението на стипендиите да влезе в сила, със сигурност и след това вече щели сме да действаме по стъпките.
а да бе да.. на нас и за увеличение нищо не са ни казали.. вие сте добре тогава.. ние питаме класните - казват не знам,питаме домакинката - и тя казва не знам.. то наистина ако ги дадат края сега на март докато ги оправим става април и докато дойдат при нас парите май месец
![]()
Може да сте коментирали някъде по-назад в темата, но аз пак да си попитам - ориентирали ли сте се горе долу какво ще кандидатствате или мислите, че е още рано? На мен последните седмици ми се е превърнало нещо като фикс идея да реша с какво точно искам да се занимавам, а в главата ми е пълна каша.Ровя се из разни форуми, сайтове на университети..
![]()
исках да уча право... не щото всеки втори това учи и не щото е най банално,лесно и т.н. ( всъщност изобщо не е лесно,но това е друга тема) обаче наистина като виждам колко хора учат това ми призлява.. нещо с математика ще е предполагам или правото ..обаче по университети не съм тръгнала да се ровя .. имам още 2 години.. другата година ще се запозная повече с университети и т.н. ( въпреки че и сега имам някакви наблюдения де)
И аз обмислям вариант за право или счетоводство и финансииначе до скоро щях да ставам стоматолог
![]()
айде да вдигна малко темата, много умряла история![]()
Явно, сме много заети 96-ста![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN