- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
10 клас ми беше най-трудният, а западната литературата беше чудото на чудесата, а пък "Декамерон"...омг
Късмет!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
а учебници някой купил ли си е ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
О, тема и за нас.
Значи.
Не ми се иска особено да започваме училище. Втора смяна ще съм, доста домашни, усилено учене и така нататък. От списъка съм чела само Дон Кихот, другите нещо не ме грабнаха особено. Когато си купя учебника, ще прочета нещата и така. Предварително съм чела и анализите, и предполагам, става по - лесно така. Или се надявам да е по-лесно.
Нямам търпение да започна с биологията, любим предмет ми е, пък и съм в такава паралелка. По химия съм що - годе добре, ама не знам точно какъв ще е материала през 10 клас.
И аз ще съм втора смяна май и хич не ми се ходи на училище. Не съм чела нищо от книгите, просто защото си четох друго, а неща за даскало мога да чета и по време на училище и даже ми е по-интересно тогава. :дд Учебници не съм си купувала защото не знам кои са, не са ни дали списъка още, но ще си взема от втората употреба. Само раница си взех от Адидас-а, щото беше намалена пък и ми хареса на външен вид. :дд Та така.
А вече готови ли сте за началото на новата учебна година?
Физически, психически - всякак?
ами не... 50/50 .. уж искам,уж не... и винаги първите 2 месеца ми е трудно да се настроя да уча като хората,а това означава,че си развалям оценките на входните и е гадничко после... иначе за сега само учебниците съм си купила.. тетрадки,чанта,химикали сиг. на 17/18ти ще си купя,а за дрехи винаги мога...
Купих учебници, тетрадки... сега съм на тема дрешки..Честно казано ваканцията малко ми доскуча и вече май и психически съм подготвена.
Абе, даскало е супер. Социален живот, нови знания и т.н.
Харесва ми. Не искам да излизам от него. Ама нали завършвам 2014. :/
На мен от учебниците ми трябват само български, литература, химия и може би икономика.
DisappointedDreamer, ти си 96???? :О:О:О:O I'm shocked!!!!!! Мислех, че си поне с няколко годинки по-голяма. :Д
За да не е спам: Успех на всички десетокласници.Мен лично ми беше доста лека годината.
Ууу и аз се включвам ..Не съм чела нищичко.Просто не ми е интересно и това е ...а пък и тея луди ли са?! 17 книги и то всичките......абе ... :Д . Бях започнала да чета 11 минути на Пауло Кюело,обаче се случиха доста неща,които ми объркаха направо животеца и я оставих .Учебниците си ги купих преди 2 седмици,даже успях да ги взема на същата цена,на която си продадох старите . А пък тая седмица ще си купувам дрехите/тетрадките и другите неща.Нямам търпение да дойде понеделник.Толкова много ми липсва всичкоооооооооооооо :Д .ехх...Ама пък не и се мисли как ще се оправям тая година...
ПП:Дриймър е 96 ?! уоооу ...не го очаквах.
Ох това лято не съм прочела и една книга от списъка. Ще правя както преди, ще чета това, което ми трябва в движение.
Не му е много мястото тук, но все пак да попитам. Някой кандидатства ли тази год. в 1000 стипендии и да е преминал през интервюто?![]()
оф а аз трябва да науча около 50 думи
нямаме напредък с темата ;д усеща се липсата на потребители![]()
sapphire5![]()
^съгласна.. обаче си нямаме подтема и няма какво да обсъждаме.. може би затова няма особена активност в темата :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз по темата за Стивън Кинг да се изкажа - "Кери" for the win![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива