- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
В началото ме уверяваха за една стипендия, сега ми пуснаха друга и в крайна сметка съм доооста прецакана
Я ми фърлете едно око на темичката, ако пък и коментирате - добре ще е :д > http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D1%82%D0%B0
И при нас увеличаването е ниско т.е. с най-много 5 лева.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
На нас ни казаха, че в зависимост от успеха и отсъствията можем да вземаме до 50лв, а преди беше 21. При вас толкова ли беше?
Нашата стипендия е 50 лева
Маси байката 50 лева не са малко да го ева!!!Аз са мъчих да уча за някви 20 сега пък като ги увеличиха имам 5.40 за 1ви срок. ФОСТАТА за тез боклиции!!!!
Мене ме прецакаха, една 6-ца ми трябваше да съм отличник, ама ми писа 5...
Хмм тая темичка съвсем загива!!! Как се справяте за сега с даскалото???![]()
добре.. днеска бях учителка по биология![]()
.. по един предмет мн трябва да се стегна,че тая хич не е лесна и може да ми остави 5 за годината
![]()
на 10та страница в раздела бяхметолкова много ни се ''учи'' че чак не го и обсъждаме
![]()
Някой чел ли е "Българи от старо време" да ми отговори на няколко въпросa от сюжета, че не ми се чете цялото пък ми ги искат...
1. В кой момент от живота му ни представят Павлин?
2. Каква е реакцията на младите, когато им е съобщено за сватбата?
3. Когато младите са разделени, наблюдава ли се промяна в отношението им към техните бащи?
4. Защо дядо Либен помага да се оженят?
Благодаря предварително!![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аре бе хора
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кво става набори? Как завършихте годината? Батко е отличник - 5.85![]()
![]()