- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
нас ни викат в 13.30 ч., няма да съм облечен с кой знае какво..
Не знам как ще съм облечена, не ми пука особено. Аз исках да ви питам къде си продавате учебниците? На по-малките или?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Явно всички по различно време ни викат, така че awerw, питай някой твой съученик.
Здравейте! Тази година и аз ще съм 10 клас. Някой от езикова да има тук? С немски?
Ние трябва да сме в училището в 10:15, с униформа.
Учебниците до сега не съм ги продавала, пазя ги за сестра ми.
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Аз съм от 8:30 ;xx Я разкажете за учителите имате ли си любимци и такива, който не харесвате![]()
мене класнта ми е по руски и е егаси пича .. Иначе не харесвам много тая по БЕЛ
А да ви питам къде в София мога да си продам старите учебници ?
В София по целия град са пръснати борси за учебници. Мисля, че там ще си ги давам. В едни розаво-бели шатри са.
Бях хиляди пъти Жулиета.
нда.... остана да си купя физика,география и история,защото ще са ни на друго издателство и ни предупредиха да не си ги купуваме предварително ама аз нали съм си руса и сега от историята имам 2 учебника ... иначе тия книги от списъка,които си бях набелязала днес ще ми ги донесат и мисля да започна да ги чета
А дрехи купихте ли си ? Аз утре ще ходя .. Ако сте си купили то какво по-точно ?
Горе-долу. Аз нямам нещо специално да си купувам, само капризи.
Бях хиляди пъти Жулиета.
от учебниците ми остана да си взема само география и история, защото още не са уточнили на кои издателства са.. а за дрехи не се притеснявам особено, имам си достатъчно за сега :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
дрехите си ги купувам ей така защото нищо основно не ми липсва... ей така ако си харесам нещо...
Честит първи учебен ден на всички!
Нас ни викат в 9:30, но към 9 ще тръгна, тъй като се уговорихме с една приятелка. Не съм се подготвила някак специално за началото на учебната година - с униформа, накъдрена с плитки коса и маникюр. Неща, които принципно си ги имам.
на нас днес ни дадоха програмата и никак не ми харесва... имаме всеки ден поне ой 2 разказвателни... казвам ПОНЕ ... ще имам допълнителни уроци и по чуждите езици и изобщо тая година ще ми е много натоварена
1. Хаха, аз пък утре имам старогръцки, латински и английски - чудничко![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
на нас, не стига, че програмата ни е под всякаква критика, ам и ще имаме модул по Ф.В.С, който ще ни е като 8ми час.. /всеки ден имаме по 7 часа/ ...
още от днес започнаха с изпитванията и за другата седмица имаме планирани 4-5 входни и отделно няколко писмени
dafuq :c
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
За вас бавно ли мина тази седмица? аз мисля, че да
*GET TO KNOW*