- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
При мене хич не мина бавно ... Имаме нови учители,който са хипер странни ... Тоя по информатика говори на "колеги" и като си завърших входното и той свободна сте колежке :Д:Д:Д
апф минава бавно.. не мога да свикна... имам допълнителни часове по физическо и чео което означава,че на ден ( поне един в седмицата) е възможно да имам 9 часа което хич ама хич не ме устройва...сега с тия входни пък тая седмица не знам какво ще е - тази и другата...утре ще си давам бележника и усещам че е време да се постегна вече... имам да наваксам по френски....имам 5845157453 милиона зипа ... единствените предмети по които мога да си направя хубаво входно без дори преговор са математика,физика,френски и може би химия,но органична химия - от другото нищо не помня... по география съвсем съм забравила нещата... по английски днес правих входно и усещам как ще имам 4 или 5 което си е гадинчко.. не сме рпавили преговор и тая ни го тупна ей така - дори не предупреди... тая седмица няма да се спи... и нда.. писах да си излея душичката ама нали за това ни е темата де![]()
на нас тази седмица ни се падат по 2 или 3 входни на ден.. днес бяха по биология и история :с .. а утре по физика, бел и още нещо.. не очаквам кой знае какви оценки на входните, а и не смятам да уча за тях, защото това са първи оценки и винаги мога да си ги оправя.. общо взето, за сега не си давам много зор :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
+ утре ми се падаха 2,но едното отпадна... за сметка на това имам да науча ужасно много информация за 4 исторически личности и ще ми се паднат 2 от тях ... тая седмица и другата понеделник и вторник ще е ужас.. не мога да го разбера това.. по 100 входни.. защо се дава толкова малко време за тия входни ? баси.. и учителите натискат,а те съответно нас ... аз още ходя с тетрадка по всичкология,днес си дадох бележника,очаквам още 2 учебника,а те искат да уча за входни.. да не говорим че съм си продала старите учебници и са ми много интересни като кажат - преговорете си от стратите учебници... нда..днес ме боли главата от учене,нищо че спах час и нещо.. и ме боли защото трябваше да уча от интернет,да пиша в тетрадка,да съкращавам информация и на всичкото отгоре сега чак да го науча... апф...
Здравейтеееееееее :Р И аз съм 10 клас (е, логично щом пиша в тази тема) Другата седмица ще работим по "Декамерон". Имало доста еротични сценки, каза госпожата
Иначе и аз съм затрупана с входни, днес правих 3, но така ще е тази седмица. За другата разни презентации... започна се
Ох, ужас. Искам си ваканцията. Ние все още сме по преговорите и така нататък, ама вече другата седмица започваме с входните нива. Още първия час ни дадоха домашно по литература върху Декамерон: да препишем една новела от книгата, да я прочетем и разкажем на класа, и след това да кажем каква е поуката.
и аз другата седмица поне до сряда имам входни.. утре имам 3 .. иначе ние почнахме декамерон т.е. само го записахме като заглавие и ще го почваме следващия час т.е. утре ...
А нормално ли е да имаме 5 входни в един ден, който е утре???
по логиката на учителите, да.. входните не са като обикновените контролни, а с тях се проверява колко знание ти е останало в главата от миналата година, за да разберат колко точно е нужно да се преговаря, или направо да си почнат с новия материал.. а и оценките от входните не винаги се вземат на предвид, когато се оформят срочните
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Абе както казва един приятел "Боли ма шмайзера" за техните входни. И аз няма си давам зор баш в началото.
много им дреме на даскалите, какво нямат право![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
а и да да се оплача - в един от дните ми се налага да имам 9 часа... като имам 7 свършвам в 2 а сега не знам...
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
нда.. аз днес доволно си направих входните....