.
Отговор в тема
Страница 6 от 20 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 492
    При мене хич не мина бавно ... Имаме нови учители,който са хипер странни ... Тоя по информатика говори на "колеги" и като си завърших входното и той свободна сте колежке :Д:Д:Д

Banned Мега фен
    апф минава бавно.. не мога да свикна... имам допълнителни часове по физическо и чео което означава,че на ден ( поне един в седмицата) е възможно да имам 9 часа което хич ама хич не ме устройва...сега с тия входни пък тая седмица не знам какво ще е - тази и другата...утре ще си давам бележника и усещам че е време да се постегна вече... имам да наваксам по френски....имам 5845157453 милиона зипа ... единствените предмети по които мога да си направя хубаво входно без дори преговор са математика,физика,френски и може би химия,но органична химия - от другото нищо не помня... по география съвсем съм забравила нещата... по английски днес правих входно и усещам как ще имам 4 или 5 което си е гадинчко.. не сме рпавили преговор и тая ни го тупна ей така - дори не предупреди... тая седмица няма да се спи... и нда.. писах да си излея душичката ама нали за това ни е темата де

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    на нас тази седмица ни се падат по 2 или 3 входни на ден.. днес бяха по биология и история :с .. а утре по физика, бел и още нещо.. не очаквам кой знае какви оценки на входните, а и не смятам да уча за тях, защото това са първи оценки и винаги мога да си ги оправя.. общо взето, за сега не си давам много зор :д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    на нас тази седмица ни се падат по 2 или 3 входни на ден.. днес бяха по биология и история :с .. а утре по физика, бел и още нещо.. не очаквам кой знае какви оценки на входните, а и не смятам да уча за тях, защото това са първи оценки и винаги мога да си ги оправя.. общо взето, за сега не си давам много зор :д
    +1
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    охо,събрахме се набори

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    охо,събрахме се набори
    ти сега ли идваш абе много малко сме напреднали за 2 седмици
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    + утре ми се падаха 2,но едното отпадна... за сметка на това имам да науча ужасно много информация за 4 исторически личности и ще ми се паднат 2 от тях ... тая седмица и другата понеделник и вторник ще е ужас.. не мога да го разбера това.. по 100 входни.. защо се дава толкова малко време за тия входни ? баси.. и учителите натискат,а те съответно нас ... аз още ходя с тетрадка по всичкология,днес си дадох бележника,очаквам още 2 учебника,а те искат да уча за входни.. да не говорим че съм си продала старите учебници и са ми много интересни като кажат - преговорете си от стратите учебници... нда..днес ме боли главата от учене,нищо че спах час и нещо.. и ме боли защото трябваше да уча от интернет,да пиша в тетрадка,да съкращавам информация и на всичкото отгоре сега чак да го науча... апф...

Здравейтеееееееее :Р И аз съм 10 клас (е, логично щом пиша в тази тема ) Другата седмица ще работим по "Декамерон". Имало доста еротични сценки, каза госпожата Иначе и аз съм затрупана с входни, днес правих 3, но така ще е тази седмица. За другата разни презентации... започна се

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ох, ужас. Искам си ваканцията. Ние все още сме по преговорите и така нататък, ама вече другата седмица започваме с входните нива. Още първия час ни дадоха домашно по литература върху Декамерон: да препишем една новела от книгата, да я прочетем и разкажем на класа, и след това да кажем каква е поуката.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ох, ужас. Искам си ваканцията. Ние все още сме по преговорите и така нататък, ама вече другата седмица започваме с входните нива. Още първия час ни дадоха домашно по литература върху Декамерон: да препишем една новела от книгата, да я прочетем и разкажем на класа, и след това да кажем каква е поуката.
    Не е ли малко късно другата седмица за входните?... Знам ли ние до края на тази трябва да сме направили всички... Само за понеделник имаме 1

Banned Мега фен
    и аз другата седмица поне до сряда имам входни.. утре имам 3 .. иначе ние почнахме декамерон т.е. само го записахме като заглавие и ще го почваме следващия час т.е. утре ...

А нормално ли е да имаме 5 входни в един ден, който е утре???

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Didoroki Виж мнението

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от Didoroki Виж мнението
    по логиката на учителите, да.. входните не са като обикновените контролни, а с тях се проверява колко знание ти е останало в главата от миналата година, за да разберат колко точно е нужно да се преговаря, или направо да си почнат с новия материал.. а и оценките от входните не винаги се вземат на предвид, когато се оформят срочните
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Абе както казва един приятел "Боли ма шмайзера" за техните входни. И аз няма си давам зор баш в началото.

Banned Мега фен
    по логиката на учителите, да.. входните не са като обикновените контролни, а с тях се проверява колко знание ти е останало в главата от миналата година, за да разберат колко точно е нужно да се преговаря, или направо да си почнат с новия материал.. а и оценките от входните не винаги се вземат на предвид, когато се оформят срочните
    само дето май нямат право на повече от 3 изпитвания т.е. един и същи човек могат до 3 предмета да го изпитват....не съм много сигурна,но имаше нещо такова

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    само дето май нямат право на повече от 3 изпитвания т.е. един и същи човек могат до 3 предмета да го изпитват....не съм много сигурна,но имаше нещо такова
    И аз съм го чувал това.

Град
    On The Wall xDD
    много им дреме на даскалите, какво нямат право
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Banned Мега фен
    много им дреме на даскалите, какво нямат право
    ми да ама много бързо можем да ги издухаме с подписи от целия клас ( поне на нас да не преподават) така че малко да се съобразяват

и все пак към човека с 5те входни : говорете с поне 2ма да ги отменят за друг ден и им обяснете защо

Banned Мега фен
    а и да да се оплача - в един от дните ми се налага да имам 9 часа... като имам 7 свършвам в 2 а сега не знам...

Град
    On The Wall xDD
    а и да да се оплача - в един от дните ми се налага да имам 9 часа... като имам 7 свършвам в 2 а сега не знам...
    ние във вторник имаме 8часа +модула, а съм втора смяна и свършваме към 8 без 10 .. точно като за сънчо
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

и все пак към човека с 5те входни : говорете с поне 2ма да ги отменят за друг ден и им обяснете защо
    Не вярвам да стане! Това го обсъдихме с приятелчетата в групата на класа и решихме да "пропуснем" някой от часовете!

Banned Мега фен
    ние във вторник имаме 8часа +модула, а съм втора смяна и свършваме към 8 без 10 .. точно като за сънчо
    ужаст

Banned Мега фен
    нда.. аз днес доволно си направих входните....

нда.. аз днес доволно си направих входните....
    С препис

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си