.
Отговор в тема
Страница 8 от 20 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 492
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    аз днес се карах с даскалката по физика, защото скалата й за оценяване е просто невъзможна за изчисление..
    И аз съм така просто много се дразня, а как е успяла да я измисли представа си нямам.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Аз вече не виждам смисъл да се спори с тфа животно учитела. Ама неска се поебавах с тая по Англ.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Хора, моля ви помогнете ми със задачите ми по химия. Пуснах тема. Не ми е нужно цялото решение, а упътване как да ги направя, с кои формули и така нататък. Моля ви, спешно ми е.

Аа кфи са тия задачи бе. Смея да кажа че си напраих входното по химия горе/долу добре, а с тия твойте задачи ми са е*а майката. Бих ти помогнал ама е out of my league.

Banned Мега фен
    само по БЕЛ нямам никаква информация за входно,но май ще е петък

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Хора, моля ви помогнете ми със задачите ми по химия. Пуснах тема. Не ми е нужно цялото решение, а упътване как да ги направя, с кои формули и така нататък. Моля ви, спешно ми е.
    за 2рата задача ако не се лъжа имаше някакви точни съотношения и от там се намираше,но може и да те объркам
    на другите трябва да съм с учебник че не са от най лесните

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Didoroki Виж мнението
    Аз вече не виждам смисъл да се спори с тфа животно учитела. Ама неска се поебавах с тая по Англ.
    дам.. като радио са... аз днеска поспорих с тая по география щото ми писна.. единия път щяла да дава атласи другия нямала и само ни обърква.. иначе по химия утре ми е входното и предполагам ще е лесно

Пожелавам ти успех.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аа кфи са тия задачи бе. Смея да кажа че си напраих входното по химия горе/долу добре, а с тия твойте задачи ми са е*а майката. Бих ти помогнал ама е out of my league.
    Ох, не знам.
    Уж реших нещо на първа задача, пуснах отговорите в темата и се надявам някой да ми каже дали изобщо отговорите са верни или все още не мога да схвана тия задачи. А входното ми ниво е утре и трябва да ги разбера, за да се представя добре. Че най - много точки носят тия задачи.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ох, не знам.
    Уж реших нещо на първа задача, пуснах отговорите в темата и се надявам някой да ми каже дали изобщо отговорите са верни или все още не мога да схвана тия задачи. А входното ми ниво е утре и трябва да ги разбера, за да се представя добре. Че най - много точки носят тия задачи.
    Кво стана? Оправи ли се с входното?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    знам, че сте много добрички, за да ми кажете кои новели се четяха от нас, смисъл кои е задължително четем от декамерон, щото даскалката ми е супер тъпа, каза да купим един учебник в който няма нито едно произведение и сега всичко ще чета от нета заради нейната ТЪПОТИЯ... така че, кажете кои по номера бяха май нещо 3-5-8 ли чух :Д не знам, кажете кои са да ги чета, чееее работата е на зле
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    знам, че сте много добрички, за да ми кажете кои новели се четяха от нас, смисъл кои е задължително четем от декамерон, щото даскалката ми е супер тъпа, каза да купим един учебник в който няма нито едно произведение и сега всичко ще чета от нета заради нейната ТЪПОТИЯ... така че, кажете кои по номера бяха май нещо 3-5-8 ли чух :Д не знам, кажете кои са да ги чета, чееее работата е на зле
    o.O ние трябваше да четем всички незнайно защо

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз имам само 5-6 мисля че, не съм сигурен, никой нищо не казва тая година ще бъде тъпа...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    аз имам само 5-6 мисля че, не съм сигурен, никой нищо не казва тая година ще бъде тъпа...
    Ние имаме да прочетем по една новела от всеки един ден.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    тая година ще бъде тъпа...
    едва ли толкова, колкото миналата.. предпочитам западноевропейската литература от Ренесанса, пред Омир, Сафо и подобни автори, живели преди милион години
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Banned Мега фен
    апф ... аз съм ядосано ... единственото входно от което съм разочарована е това по география.. и причината да ми намали оценката е адски абсурдна ... това е може би единствената г- жа която не ми допада

Сигурно и ти не и допадаш и затфа.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Лично на мен тази година далеч ми се струва по-добра и материалът е по-интересен. Литературата, историята, географията е по-мащабна... само учене се иска. На нас започнаха да ни връщат входните и днес по химия имам 6... о.О Даже ме похвалиха,а не мога да повярвам още... очаквах 4.

Тая година ще доста забавна. Ще пада голям майтап с даскалите. BTW имам 3 по математика и най-добър резултат по англ. Понякога имам чувството че знам повече от даскалката. На вас случвало ли ви се е???

Град
    On The Wall xDD
    Понякога имам чувството че знам повече от даскалката. На вас случвало ли ви се е???
    на мен специално ми се случва поне веднъж на ден.. това може да е, защото сме природно интелигентни, а даскалите са си просто даскали
    бтв, първата 6-тица тази година ми е по химия.. това е толкова прекрасно :д
    иначе за сега имам две 6-тици, три или четири 5-тици, една 4-ка и една 3-ка(на входното по италиански, защото бях от малкото хора, които не преписваха изобщо) .. все пак там лесно се оправят оценки и затова не се притеснявам много.. а и все пак сме все още съвсем в началото на годината
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

това може да е, защото сме природно интелигентни, а даскалите са си просто даскали
    Харесва ми мисленето ти.

Град
    On The Wall xDD
    Харесва ми мисленето ти.
    пф.. най-накрая някой да ме оцени
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Banned Мега фен
    Сигурно и ти не и допадаш и затфа.
    може,но тя с всички се държи така.. някак по особен характер е.. колкото и учители да са минали през мен само тя ми е някаква такава.. понякога е точна понякога е ужас

Banned Мега фен
    пф.. най-накрая някой да ме оцени
    чувствам се обидена ! аз отдавна съм те оценила

Banned Мега фен
    иначе аз имам 6 по математика,история,зип история,френски 5 по бг,литература ,химия, биология по физика и английски имам 4 щото материала на входното по физика ни беше от 7ми клас и нямах учебник да преговоря,а по принцип физиката ми е силен предмет и много ме е яд ... имахме по физика най -много часове за преговор и преговаряме от миналата година материала при положение че входното ни ще е на материал от 7ми клас.. ей това не го разбирам .. а и 5тици по другите там изпуснати предмети...

абе доволна съм от повечето входни.. 5 си е добре без да преговарям и учено от миналата година ... сега ще се поправят и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си