- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
Аз вече не виждам смисъл да се спори с тфа животно учитела. Ама неска се поебавах с тая по Англ.![]()
![]()
Хора, моля ви помогнете ми със задачите ми по химия. Пуснах тема. Не ми е нужно цялото решение, а упътване как да ги направя, с кои формули и така нататък. Моля ви, спешно ми е.
Аа кфи са тия задачи бе. Смея да кажа че си напраих входното по химия горе/долу добре, а с тия твойте задачи ми са е*а майката. Бих ти помогнал ама е out of my league.
само по БЕЛ нямам никаква информация за входно,но май ще е петък
Ох, не знам.
Уж реших нещо на първа задача, пуснах отговорите в темата и се надявам някой да ми каже дали изобщо отговорите са верни или все още не мога да схвана тия задачи. А входното ми ниво е утре и трябва да ги разбера, за да се представя добре. Че най - много точки носят тия задачи.
знам, че сте много добрички, за да ми кажете кои новели се четяха от нас, смисъл кои е задължително четем от декамерон, щото даскалката ми е супер тъпа, каза да купим един учебник в който няма нито едно произведение и сега всичко ще чета от нета заради нейната ТЪПОТИЯ... така че, кажете кои по номера бяха май нещо 3-5-8 ли чух :Д не знам, кажете кои са да ги чета, чееее работата е на зле![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз имам само 5-6 мисля че, не съм сигурен, никой нищо не казватая година ще бъде тъпа...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
апф ... аз съм ядосано ... единственото входно от което съм разочарована е това по география.. и причината да ми намали оценката е адски абсурдна ... това е може би единствената г- жа която не ми допада![]()
![]()
Лично на мен тази година далеч ми се струва по-добра и материалът е по-интересен. Литературата, историята, географията е по-мащабна... само учене се иска.На нас започнаха да ни връщат входните и днес по химия имам 6... о.О Даже ме похвалиха,а не мога да повярвам още... очаквах 4.
![]()
Тая година ще доста забавна. Ще пада голям майтап с даскалите. BTW имам 3 по математикаи най-добър резултат по англ. Понякога имам чувството че знам повече от даскалката. На вас случвало ли ви се е???
на мен специално ми се случва поне веднъж на ден.. това може да е, защото сме природно интелигентни, а даскалите са си просто даскали
бтв, първата 6-тица тази година ми е по химия.. това е толкова прекрасно :д
иначе за сега имам две 6-тици, три или четири 5-тици, една 4-ка и една 3-ка(на входното по италиански, защото бях от малкото хора, които не преписваха изобщо) .. все пак там лесно се оправят оценки и затова не се притеснявам много.. а и все пак сме все още съвсем в началото на годината
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
иначе аз имам 6 по математика,история,зип история,френски 5 по бг,литература ,химия, биология по физика и английски имам 4 щото материала на входното по физика ни беше от 7ми клас и нямах учебник да преговоря,а по принцип физиката ми е силен предмет и много ме е яд ... имахме по физика най -много часове за преговор и преговаряме от миналата година материала при положение че входното ни ще е на материал от 7ми клас.. ей това не го разбирам.. а и 5тици по другите там изпуснати предмети...
![]()
абе доволна съм от повечето входни.. 5 си е добре без да преговарям и учено от миналата година ... сега ще се поправят и това е