- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
оо колко добро марти, поддържа ми темичката :д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е не вървим зле.. 9 страници за 1 месец са си екстра![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
оф... свършиха входните и започнаха тестовете ...утре имам по 3 предмета да уча + тест по математика,който изобщо не ме притеснява ... искам да идват вече тия 4 дни почивка.. 4 са си 4 ... свършиха ми входните и вече отделно съм направила тест по английски,зип математика и утре ще правя по математика,а да.. и след 2-3 часа по география и химия.. тия хора не са добре .. днес закъснях с 6-7 минути и понеже имам уникален късмет се натъкнах на директора![]()
Аз от оценки не мога да се оплача, макар че някои госпожи ми драснаха петици, ама ще ги оправя и тях![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е ти си марти, няма как да не ги оправиш![]()
sapphire5![]()
В петък ще ме изпитват по химия. Някой може ли да ми помогне с тези задачи, без 6та и 7ма - http://prikachi.com/images/615/5384615T.jpg . Ще съм ви много благодарна, ако ми помонете. Благодаря предварително.
sapphire5![]()
някой ще ми помогне ли??
случва се, аз имах абонати в скайпа с които си пишехме, но си бяхме забравили имената хахахахаха, в следствие се запитахме и ги научихме отново![]()
sapphire5![]()
ЗАЩО НЕ МИ ПИШЕТЕ В ТЕМАТАААААААААА ??????????????
sapphire5![]()
пиша ти в темата!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вече започнах да си редя хубавите оценки и съм доста доволна от това..
вчера имахме контролно по математика и си реших всички задачи за точно 15 минути.. и съм доста убедена, че съм ги решила вярно :д
а утре имаме тест по химия и се надявам да вържа 6-тицата.. но за целта ще трябва да уча, а това е малко трудно :д
по италиански след провала на входното, където имам 3, вече имам цели две 6-тици ^^ *нях нях*
само ми остана да си оправя 4-ката по физика, ам и за това има време
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
и аз съм добре от към оценки ;д тази година май ще е по-добра![]()
sapphire5![]()
аз пък изобщо не съм се натиснала да поправям.. само по математика дето имам 3 шестици ... по френски скоро ще ни изпитват на думи и там може би ще имам 6 ... мисля скоро по география да си поправя входното и по биология... по химия ме изпита,но не ми писа оценка.. по история имам да наваксвам 3 урока - нда.. гадничко си е... абе още изобщо не съм влезнала в крак с нещата.... и тия не са се спрели от тестове и писмени и не знам какво... свършиха входните и се започна с тестове ... утре пак - ще пишем есе... не са добре тия хора... изморявам се направо от училище - ама наистина.. тая година ми е толкова натоварена програмата че човек не може да диша... примерно - понеделник,вторник и сряда химия...вторник сряда и четвъртък биология... сряда четвъртък и петък история.. + всички други предмети така... апф .. добре че от време на време имаме упражнителни уроци щото иначе... нда.. пак ви се оплаках... абе като цяло до зимата по всеки предмет трябва да съм наредила поне по две 6 след всяко входно.... нда...
искам да си споделя някакви ученически неща:Д
ох, имам невероятна учителка по история. този човек е просто прекрасен. толкова е близка с класа, толкова уютна среда създава, че ти е кеф да слушаш, да разсъждаваш. провокира ни да мислим, да се интересуваме. ах, обичам я. сериозно, за 10 години това е най-невероятната учителка, която съм имала някога. толкова ми е ценна.<3
и тази по математика... как може да си върши толкова добре работата?
между другото тази учебна година ще взимате ли някакви сертификати по език?
аз се подготвям за DELF B1 и CAE.
тази година ще взема сертификат за притежател на 40см ръка![]()
sapphire5![]()
*пиша, защото тук няма много активност.. набори, излагаме се!![]()
как сте? ^^
did something interesting happen these days in school?
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
И аз съм си добре с оценките.
Цял час по математика решавах задачите на дъската и имам 6, правихме контролно, ама все още не знам каква оценка ще имам. По химия се справям също добре, уж схващам нещата, но ще видим резултата от контролното, което правихме днес. По география ме изпитаха, но ще ме доизпитват, че ми беше нужно още малко за 6. По БЕЛ имам вече 3 шестици. Единствено по физика на входното имам 4, ама ще се постарая да я оправя.
абе тука само отличници ли сме![]()
sapphire5![]()
писах петък есе,но не ми е върнато още.. вчера контролно по химия - всичко написах и очаквам 6,а сега почивните дни трябва да наваксвам думи по френски, че ще ме изпитват... и да се похваля на входното по френски имам 54 от 59 точки ... нда... по физика тая година задачите са повече от ужасни и не знам дали ще ходя на олимпиада ... днес взехме дробни по математика и ни плашеше г-жата че са трудни,но са ужасно лесни.. това е общо взето.. ядосвам се само защото не са спрели с есета,контролни и простотии...
Записвам се и аз да следя темата. Тази година ни смениха кажи-речи всички даскалици. Аман! Всяка година с нови, после се чудят защо не им помня имената. Класът често ги коментираме и стигнах до заключение, че няма една даскалица, която искрено да харесвам, затова и често ми бива задаван въпроса ''Има ли някой, когото харесваш?''. С кого да започна ?! След като миналата година биологията ни беше на английски и меко казано никой нищо не знаеше по предмета на г-жа Салазар, тази година решиха да ни изтипосат най-темерутестата жена в цял свят. Тя няма приятели, живее в свой собствен свят и прилича на мъртвец в лице, а и не само. Да не забравя, че преди години бях ходила на екскурзия с нея и ''черпеше сила от дърветата'', прегръщайки ги и виейки като вълчица. Спазва и някаква невероятна диета, с която поддържа тегло не повече от 50кг, а е доста височка. Страхотна е в сферата си, но ми е толкова трудно да работя с нея. Иска непрекъснато да и играеш по свирката, ДА НЕ ОТСЪСТВАШ от часовете и, а специално нашата паралелка сме рекордьори в това отношение, бием и 12-ти клас. Общо взето всички се събираме на 15 септември и тук-таме някой час, в който се знае, че няма да изпитват. Подчертавам час, не ден ! Учителката ми по немски (ето я любимката ми, за жалост и тя бивша) забременя и сега имаме нова, която е непосилна да ни усмири. Цял час взимаме сума ти неща и накрая пак сме най-назад от всички. Учителката ми по математика обяснява страхотно. Преди това имахме една друга, която беше подобна на тази по биология. Родителите направиха подписка и за щастие успяхме да се отървем от нея. Но настоящата, която ни преподава и миналата година, се сърди за най-малкото. Миналия петък се разсърди, защото и аз не знам защо, и реши да мълчи два поредни часа. Вчера даде примерна контролна, а днес се състоя ''официалната писмена работа'', на която аз, уви, не присъствах, защото задачите ми се сториха като $#@%^$%&^%*%#, въпреки че от пети клас уча в МГ. Английски не съм карала от началото на октомври, нямам и намерение. Преподава ми бивша учителка по немски, която говори неразбираем за мен английски, а съдейки и по съучениците ми, разбираем е не само за мен. Жената си пише непознатите думи от текстовете на лист, преди месец беше написала текст на дъската с един билюк грешки, да не говорим, че Р-то го произнася по някакъв невероятен начин. Смени ни системата и учебника, по който учихме с другата учителка и си купихме някакъв, в който няма едно написано правило. Да не говорим, че на контролната дава неща, които в час дори не сме споменавали. Даскълът ми по етика, и той нов, е някакъв тотален перко. Консултира се с момче от класа, когато дава определение за дадено понятие. Цял час ни обяснява, че етика означава морал. Стигнахме до заключение, че доброто е антоним на злото и уви, !човекът измисли нова дума-ВЪЗДАЯНИЕ. Молейки го да обясни етимологията на думата, стигна до заключение, че въпросната дума означава ''деяние, дело''. Спирам, че дълго стана. Да не си помислите само, че не мога да продължа !
Последно редактирано от Тита : 10-30-2012 на 15:05