- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Привет! Значи падам си по най-добрата приятелка на братовчедка ми. Тя обаче е с 2 години по-голяма от мен... Мисля, че не ме познава и май ще ходим заедно на училище. Лошото е, че си има гадже, само, че той не е от града. Кажете как да я забия... Да кажа ли на братовчедка ми?Поздрави!
1. Не те познава.
2. 2 години по-голяма е от теб
3. Има си гадже.
Не се занимавай. Почеши се сам.
Не се бутай между шамарите.
Мхм, не се бутай..
Come on skinny love just last the year...
Не се бъркай.
Въпреки, че гаджето й не е тук - тя е обвързана. А в една връзка-място за трети няма.
Интересно как я харесваш без да я познаваш...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Недей се бута, има си гадже. Разлика две години не е фрапантна, но при вас не мисля, че е добре.
Тая дума "забия",винаги ми е звучала много селско.Там е работата,че си има приятел ,ти къде се тикаш?
По-малък си от нея,но на колко години сте и това е от значение,защото според мен си на около 13.
Шансове минимални,намери някоя необвързана и на твоите години ,да ти е спокойна главата ; )
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не я закачай, има си приятел, а и не вярвам да ти обърне внимание.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...