.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Виж !!

Lightbulb Виж !!

Здравейте, днес обикаляхме магазините из Пловдив , уж за обувки за 17- ти , и попаднахме на тези купих си ги , и въпросът ми е дали стават за сега за 17 ти ? Или ще кажете че са боти и че за зимата, плата им е много тънък , а и аз мисля че стават за лято , тъй като бяха в магазина с летни обувки .. Моля без обиди и критики , питам по най - човешкия начин !
    Ето и обувките http://prikachi.com/images/855/5248855V.jpg http://prikachi.com/images/882/5248882W.jpg
    ПП : Обувките не са толкова високи колкото изглеждат на снимката )
    Благодаря на всички предварително )))

стават, успокой се

Супер фен
    Ми зависи си от времето.

Не мислите ли че са за зимата , и ще е доста смешно -лятото с боти
    Изразете мнението си
    Благодаря на 2мата отзовали се

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Не, не, не...с какво мислиш да го облечеш това при 25+ градуса навън...трябва ти дълъг панталон/ дънки...не можеш да го сложиш с тениска, потник да не говорим...абсолютно изключвам поли/рокли като вариант....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Зависи от времето и от това как ти ще си облечена. Нали се сещаш, че не върви да си с потниче и къса пола, пък да си обута с боти..

Мега фен Аватара на koshtramba
    НЕ СТАВАТ МНОГО ЯСНО!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мисля да съм облечена с дънки(дълги) и тази тениска (мисля че се сещате тази където отгоре имат дантела , цветът е същия като обувките ..
    http://prikachi.com/images/88/5249088O.jpg

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Според мене ще е смешно.. не се сърди..

други мнения ?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    По принцип и аз имам тънки ботушки. Обикновено ги нося пролетта или есента. Не ги нося през зимата, защото имам проблем с оросяването на краката. Лятото също не бих ги сложила, защото ще ми е твърде горещо.
    А специално дали би било смешно за по-топло време да си с тях, мисля, че е въпрос на вкус. Щом се харесваш, стига да не ти е горещо, аз проблем не виждам.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Natinka1123 Виж мнението
    Мисля да съм облечена с дънки(дълги) и тази тениска (мисля че се сещате тази където отгоре имат дантела , цветът е същия като обувките ..
    http://prikachi.com/images/88/5249088O.jpg
    Мисля, че ще си в тон. Ще си отива според мен.

Благодаря , да харесвам се , и да в тон са , то това което ме накара да пусна темата е дали стават за лято , и дали ще е смешно Очаквам още мнения )

С панталон ще са окей. Но не се обличай изцяло в черно. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Няма спокойно ;дд
    Обувките са лилави , и тениската също )

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ми...аз съм твърдо не. Боти са и никой не знае реално колко са тънки, просто са боти и са затворени и няма да върви. Стават за сухо и студено време, че като гледам в дъжд/сняг ще е ужас. Но сега е много топло, ще ти се сварят краката вътре.

Според мен също ще отива, а и относно времето - вече сме септември и сутрин е доста хладно, а предполагам, че кум 8/9 ще открият учебната година, така че мисля, че това облекло е подходящо (ако дънките са прилепнали)

Сложи обувки,но не и боти!Рано е дори времето да е лошо.Не че нещо, ама още малко и ботуши ще изкарате,а навън още е топло и задушно на моменти.За всяко нещо си има сезон.Съобразявайте се с това,за да не ставате смешни!
    Последно редактирано от SuzanFletcher : 09-10-2012 на 01:00

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз и през зимата не бих ги обула,ако става на въпрос..Иначе на 17-ти предполагам ви викат рано сутринта и ще е още хладно..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мисля, че прекалено много робувате на нечие мнение!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

аз също мислех да си взема такива за 17-ти, но се отказах, 1-во, защото ще съм с пола и второ - видях доста хора с подобни и стои меко казано зле .. според мен - пробвай с някой други за 17-ти, нещо по-отворено, а тези задължително си ги носи, но по-нататък, когато стане по-студено

Цитирай Първоначално написано от HiEnAtA82 Виж мнението
    стои меко казано зле .. според мен - пробвай с някой други за 17-ти, нещо по-отворено, а тези задължително си ги носи, но по-нататък, когато стане по-студено
    +1
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Голям фен Аватара на eminemfenka
    не.
    ла-ла-ла

Според мен е малко рано за боти, но ако толкова много държиш, отиди така, какво те интересува нашето мнение. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    + Тоя модел боти преди няколко години беше хит..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си