.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как бихте постъпили?

Сегаа...ще ви разкажа моята глупава любовна историйка
    В началото на лятото тръгнах с едно момче,което харесвах от край време...Ходехме 1 месец,след което скъсахме,защото не съм му обръщала внимание...след това заминах за чужбина за 2 седмици и оттам си чатихме понякога..отношенията ни бяха наистина странни..ту се разбирахме,ту не.Една вечер той ми писа,че предната когато е заспивал се е сетил за мен и поплакал малко,а аз излязох от линия...сигурно помисли,че го режа ;X
    И такам....от тогава мина време(през това време тръгнах с най-добрия му приятел за 1-2 седмици)..,вече е края на лятото...а от последната 1-2 седмици не спирам да мисля за него.Онзи ден го видях,сякаш ме гръмна гръм o.O ... 10 минути стоях с една глупава усмивка на лицето си,достатъчно ми беше,за да разбера,че искам да съм с него повече от всякога.Скоро си писахме с него,но той почти не отговаряше...а един от пътите започна той...
    Следващата седмица на 16 е Кока-Кола парада...аз сериозно обмислям ако го видя там да отида при него без нищо,да го прегърна и целуна,да му кажа,че не ми пука за последствията и съвсем ясно да го питам какво изпитва към мен.
    Според държанието му,което е почти никакво ...какъв мислите,че ще е отговора...и най-важното което е,да правя ли това на кока-колата... ;xx ?
    Благодаря за вниманието

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Защо излезе от линия? Много ясно, че е помислил, че го режеш. Може би затова държанието му е почти никакво. Говори с него очи в очи.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    Защо излезе от линия? Много ясно, че е помислил, че го режеш. Може би затова държанието му е почти никакво. Говори с него очи в очи.
    А може пък да е разбрал, че е "тръгнала с най-добрия му приятел за 1-2 седмици"...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Той знаеше от самото начало..

Град
    Варна
    ем тогава се пробвай на кока-кола парада

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Като си тръгнала с неговият най-добър приятел, тогава до няква степен си показала на него, че си курва, а и може и да си им скапала отношенията помежду им.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Както ти си се държала с него,сега той така се държи с теб.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По - скоро се разбери с чувствата си.

Какви са тия връзки за седмици и месец, поради някакви си незначителни проблеми, които могат да се поправят изключително бързо. Стига да имаше разговори помежду ви.

Иначе, колкото и банално да звучи: направи това, което ти подсказва сърцето. Пък и в случая няма какво да загубиш.

Към Psyko Nuts..
    Той сам един ден просто ме пита какво мисля за приятеля му,защото той май ме бил харесал.Тогава аз му казах,че няма начин да ме е харесал..едно друго момче от компанията имаше рожден ден,и аз тогава малко се почерпих и тръгнах с най-добрия приятел на бившия...но това не им попречи да се водят заедно,отношенията им са същите...(да вметна само,че когато бившия ми е разбрал,че приятеля му иска да тръгне с мен...му е казвал,че не мога да се целувам и разни такива..;x )
    Към fenkaaa ...
    След като се разделихме той наистина много ме нараняваше..и същевременно ми казваше,че изпитва нещо :O ..
    Към Amore-mio..
    Аз съм наясно с чувствата си..искам да съм с това момче,точка. Той може би си мисли,че съм го забравила,а ако сега отида при него и направя това,което мисля,а той не изпитва нищо към мен...определено няма да изглеждам добре ;x

все пак не разбирам от каква гледна точка се хвана с най-добрия му приятел? смисъл - не виждам държала си се глупаво и той е решил да не се занимава с хора "кой е следващият"

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Разясни му нещата.
    И да, пробвай това на парада (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Поведението ти отдалеч лъха на "Ела Кумчо,изяж ме!" и "Вход свободен",така че си пробвай късмета на фестивала,ама не очаквай кой знае колко...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Значи твоето държание ме уби но видя че еднин пиянски рожден ден оправи нещата..радвай се мила кочприятелко =DD

Град
    Варна
    кочприятелко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове