Такаа.. Историята е следната.. Имам си гадже вече от почти година и наистина го обичам, НО има едно друго момче, което изключително много харесвам. Лошото е, че с гаджето ми сме супер привързани един към друг, но напоследък е станал отвратителен. Като не съм плътно до него само ми се сърди, наскоро с негов приятел се шегувахме за нещо и гаджето ми веднага каза: "Ти флиртуваш, ти го харесваш" и т. н. Също така ми се разсърди, защото станах да танцувам с приятели (след като попитах дали и той иска естествено, но той отказа). И общо взето в последната седмица е всяка вечер скандали.
А за другото момче.. Е, той е забавен, познаваме се от доста време, говоря си спокойно с него, но лошото е, че има история на плейбой и мисля, че не е имал сериозна връзка, а сега даже май си харесва друга, но не съм много сигурна, защото ми каза, че по принцип не е такъв и до утре ще му е минало. Но знам все пак, че е и наистина много добър човек. Въпросът ми е какво да правя при положение, че не мисля, че другото момче ме харесва (а и не знам как да го попитам, така че да не разваля приятелството ни), а и не искам да късам гаджето си след всичко, което сме преживяли...
HELP!!! ((