.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на eminemfenka

дънки,лак за нокти?

Значи адски много си харесах едни дънки изчистен модел с прецизен шев , обаче М-размер ми е тамън и леко широк , а С-размер ми е тамън,но малко прилепнал и малко ми сплесква дупето.

Много искам от този модел дънки,но ако взема по големия дали ще се разшири и ще си имам чувал , а ако взема по-малкия,току виж и той се разшири и ми е по-мярка? Да де , така обясних.. Понеже всяка дънка се разширява след 5 6 обувания и много се колебая ,,

**

Лак за нокти - значи имам адски много кафяви неща колани,чанти , блузки , обувки . както и да е . Светло кафяво .

Обаче незнам , като съм с кафяво не си слагам лак на ръцете защото идея си нямам кой цвят да сложа и дали ще ти отива , мислех за бежаво но няма ли да се губи на фона на кафявото?
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Пробвай да обуеш дънките и да клекнеш с тях в пробната - ако успееш, без да се спука по шева, значи са точния размер. А това дали ти сплескват гъза зависи и от самия него - няма как да не го сплескат, ако е мек, ако ме разбираш.
    За лак - защо лака задължително трябва да бъде същия като цвета на чантата ти? Можеш да заложиш на ярките цветове, ако ти харесват, също така както каза ти, може и с нещо бежово или кафяво, стои много елегантно. http://2.bp.blogspot.com/-LgHVM0__TO...0/P1040705.JPG - влюбена съм във втория лак от снимката..

да дупето ми е мекичко хаха, мисалта ми е че с по - голямия модел изпъква, а с по малкия сплесква . значи да клекна с дънките ако взема по малкия предполагам,че малко ще се разпуснат? иначе колкото до лаковете съм фаворит на много бледо розово,цикламено,червено.. но ако сложа такъв лак на кафяво незнам .. нещо не ми се връзва.. иначе лаковете са страхотно явно ще си набавя нюанси на бежовото , като третия лак но по-светъл вариянт си купух вчера иначе мерси за съветите
    ла-ла-ла

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Бледорозовото си върви с кафяво, мисля..
    Е пак зависи от конкретните цветове, де.
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако червеното е ярко или коралово, според мен ще отива. Виж за цикламено не знам, някак си по-неангажиращо стои, докато кафявото си го представям като елегантен и представителен цвят. :д

Мисля, че с по-малкия размрр ще е по-добре, защото после ще се отпуснат. А за лак - розовото и червеното може да отиват на кафяво, зависи от самия лак и дрехите ти. Освен това може да се лакираш с бяло, бледо жълто или да си правиш френски маникюр.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

момичета адски много ви благодаря заидиети .. а за дънките ако чуя още няколко мнения ще бъда напълно решена кой размер да избера
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на Elli *
    избери по - малкия ) ще се отпуснат
    а за лак, ще е хубаво коралово червено

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Взимай по-малкия, много е грозно да ходиш с нещо, което изглежда голямо, отпуснато и широко.
    За лака си ходи с такъв, с какъвто обичаш. Пастелно розово за мен е добър избор, хем е готино, хем на всичко ( освен на червено) отива. Никой не е казал, че лакът ти трябва да е в цвета на дрехите...

anonymous708973
    Guest
    С кафяво отиват страшно много цветове. Аз най-често слагам червено. Но бежово, розово, жълто, зелено... общо взето, можеш да сложиш всичко и ще е добре да съчетаеш цвета на лака с някакъв друг аксесоар - обеци, колан, гривна, нещо в косата...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък винаги си взимам по-голям размер дънки,защото не обичам да са ми прекалено прилепнали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си