Здравейте, искам да ви попитам дали знаете някаква институция която се занимава с такива проблеми като моите, а те са: Съседи от 2 и 4 етаж имат кучета, едното е немски шпиц (тея малките белите) просто нямам думи да ви опиша колко е дразнещо това пищялско лаене... а за другото да не говоря, то е някво огромно дори и не му знам породата и собственика не съм питала, защото той е такъв идиот, че просто нямам думи. Едва ли не, ние не трябва да минаваме отстрани на блока (макар, че от там трябва да минем за да стигнем до входа) но него какво ли го интерва тва... и който мине от там то почва да лае чак и да вие, вечер не може да се спи, да не говорим, че тоя простак скача на бой на хората заради умрелия си пес. А шпица е пред блока точно където е моята спалня и джавка постоянно, с тея хора нямам какво да говоря те не разбират от дума!! Та ако може някой да ми даде някаква информация към кого трябва да се обърна, не ми казвайте полицията съмнявам се те да помогнат, но ако вие не можете да ми помогнете и до тях ще стигна...