Първоначално написано от smrt тва е тъжно, да ами айде направи нещо по въпроса де
пие ми се кафе ама по това време няма да е ного яко...
Първоначално написано от smrt ама аз само мога да си мечтая за момиче като нея ми с тия изказвания и аз мисля така Първоначално написано от smrt щото \"ше те чукам като животно\" е леко грубо :/ и айде не ми се прави на скромен ...
Първоначално написано от smrt ама аз само мога да си мечтая за момиче като нея усещам ирония
ама, ама, ама... :\ що мислиш така :\
Първоначално написано от li0n ама, ама, ама... :\ що мислиш така :\ щото си с прекалено голям умствен багаж за неговите възможности
съжалявам, не се сдържах
Първоначално написано от FuCKkK13 щото си с прекалено голям умствен багаж за неговите възможности
Първоначално написано от li0n е извиних се де
видях
Първоначално написано от smrt AВЕ ЕЙ смрт връщам ти го за днеска дето ме тровеше с тая чалга
Първоначално написано от li0n Мачок, може ли да ми смениш подписа? Първоначално написано от machoka Може, след 5 години! Защото всичко си има цена!
ав, утре ще гушна баткооооооо ^.^
ммм напускам ви ! лека lion ... смрт - на тебе с тая чалга няма лека !
лека, мека и да оздравяваш :3
ав, до 7 епизод на под прикритие съм
Първоначално написано от li0n лека, мека и да оздравяваш :3 мерси.. ами аз съм вече малко по-добре... лека и на теб и да сънуваш гушкащи котета !
Първоначално написано от smrt не ми пука пука ти
Първоначално написано от FuCKkK13 мерси.. ами аз съм вече малко по-добре... лека и на теб и да сънуваш гушкащи котета ! мерсиииии ^.^
ахахаххаа, на зори гаджето е на вечеря с родителите и
Първоначално написано от smrt ма искам и аз да сънувам котета ти сънувай мене
лека, ако е останал някой изобщо
лека, лека
пак ляга рано, а? :\
Правила