Първоначално написано от smrt xaxaxa стига ве Тц, Мартин как го приема иначе?
много мощна тема имаш
Mersi
Мен много ме кефи оная журналистка от втория сезон, дето писа за Джаро във вестника, голяма пичка е
Бравоооооооо на момчетоо
Първоначално написано от nqmaznacheniee Мен много ме кефи оная журналистка от втория сезон, дето писа за Джаро във вестника, голяма пичка е Спри, моля те
само казвам, че е яка
Първоначално написано от nqmaznacheniee само казвам, че е яка Спри, преди да си казал повече
Първоначално написано от li0n Спри, преди да си казал повече не знам дали ще успее
няма бе, само последно, Косъма също умира да знаеш
Първоначално написано от nqmaznacheniee няма бе, само последно, Косъма също умира да знаеш Не умира...
е гледай и ще разбереш
Първоначално написано от FuCKkK13 не знам дали ще успее казах ти...
Първоначално написано от smrt е сега остава да й кажеш и за иво че умира от свръх доза ... Aма ви е яко да ме гаврите, нали
Първоначално написано от smrt е сега остава да й кажеш и за иво че умира от свръх доза ... е ти пък що и каза ся
Първоначално написано от li0n Aма ви е яко да ме гаврите, нали и питаш .. те като подхванат някои и после цял ден ...
Първоначално написано от nqmaznacheniee е ти пък що и каза ся Няма да се вържа, сеш се?
Първоначално написано от smrt не Да бе..
Първоначално написано от smrt не малко излъга
Първоначално написано от FuCKkK13 малко излъга
баси.. като няма какво да правя съм адския спамер
Първоначално написано от smrt еми ти започна пръв хубаво, тогава що не и кажеш и как Попов минава на страната на Джаро
Първоначално написано от nqmaznacheniee хубаво, тогава що не и кажеш и как Попов минава на страната на Джаро Шанс
Първоначално написано от smrt е да, ти не си тъпа като шибалката комплименти ли ще си правим ? щото ако е така може и да се замисля да инвестирам в твоето убийство
Оф, да, мерси.. отивам да си го гледам, чао..
Правила