.
Отговор в тема
Страница 54 от 54 ПървиПърви ... 4445051525354
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 1369

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    лека

а къде е ли0н
    не те харесва вече и изготвя план за кастрация + убийство инсценирано като самоубийство

лека вече наистина !

казвай ?

казвам

ти нямаш думата

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    ти нямаш думата
    кои го казва това ?

резаците преебаха схемата и фиша с 20 изгоря, ама поне на другия хванах челси хк и юнайтед, останаха днес сити срещу швабите

теб кой те издъни ? иначе заеби я тая лига европа, там много дънят винаги, виж кво става събота и неделя Барса-Реал 2-ка 3.95 коеф., двоен шанс Х2 1.77 Реал имат да наваксват точки, а и Пуйол няма да играе за Барса. Марсилия-ПСЖ може да се пробва над 2.5, Нюкасъл-Юнайтед 2, Уест Бромич-КПР 1-ца, Атл. Мадрид-Малага 1-ца, ама само ако Фалкао играе, голям избор има, ако е ден може и всички да излязат

ся гледам коеф. им е паднал на 3.60, явно заради контузията на ония къдравия ревльо. Иначе Сити-Борусия съм го пуснал на 1.70 коеф., а ся е 1.90 баси яд ме е

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    ...
    видя ли как брутално си чупи ръката :Д

49 ама чисти ми излизат 19 щото дадох 30, за да пусна фишовете Не знам изобщо що пуснах и турци и италианци (играх и Юве + ПСЖ над) в един фиш, ама за друг път ще знам :Д

коЙ

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    коЙ
    ех ...( ще изпсувам ми се струва ).. колко пъти да казвам,че ползвам скапания, тъп ,смотан кирилизатор

не се кефя, даже го съжалих малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си