- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тука ще си спамя, че ми е скучно :3
кой кой е баннал? :Д
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
лошо. Не съм имала честта да ги знам, но сигурно са били интересни личности
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
мн си мил бе - относно мен имам предвид... ами честно казано и аз не знам защо... не и казвам колко е прекрасна и тя горката се засегна ... добре де станах гадна... ами причините никакви ги няма така че не мога да ти кажа точно защо ама да кажем че спорих в темата за снимки - 2-3 поста без снимка и така
нда .. аз си лягам обаче,че от 48 часа съм на 40 минути сън вечерта и още 1 час сега след обяд и съм като... нда.. лека нощ на всички
казвам
резаците преебаха схемата и фиша с 20 изгоря, ама поне на другия хванах челси хк и юнайтед, останаха днес сити срещу швабите![]()
теб кой те издъни ?иначе заеби я тая лига европа, там много дънят винаги, виж кво става събота и неделя Барса-Реал 2-ка 3.95 коеф., двоен шанс Х2 1.77
Реал имат да наваксват точки, а и Пуйол няма да играе за Барса. Марсилия-ПСЖ може да се пробва над 2.5, Нюкасъл-Юнайтед 2, Уест Бромич-КПР 1-ца, Атл. Мадрид-Малага 1-ца, ама само ако Фалкао играе, голям избор има, ако е ден може и всички да излязат
![]()
ся гледам коеф. им е паднал на 3.60, явно заради контузията на ония къдравия ревльо. Иначе Сити-Борусия съм го пуснал на 1.70 коеф., а ся е 1.90 баси яд ме е![]()
49 ама чисти ми излизат 19 щото дадох 30, за да пусна фишоветеНе знам изобщо що пуснах и турци и италианци (играх и Юве + ПСЖ над) в един фиш, ама за друг път ще знам :Д