- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тука ще си спамя, че ми е скучно :3
http://www.youtube.com/watch?v=-Uky0nfGk_Q
Полудей с ритъма в едно слей се
като циклони сме направо сме бедствие,
в ритъма запей с мен - много лесно е,
ако и ти си зарибен - залюлей се бе
Тъмно е вън изпочупени са лампите,
не си добре дошъл ако си от странните.
Уважаваните тук са бруталните
въпреки, че отдавна мина времето на бандите.
А, ти си сам дете една от шматките
на тея като тебе разревавам майките,
хайде ела да видиш как живеят гладните
шут по стъклата майната им на алармите.
апф имам нужда да си спамя на воля и май пострадалата тема ще е на lion
o.O само аз ли нищо не съм си купила за 17ти беаз по натам.. за сега трябва тетрадки,чанта,атласи и etc. а дрехите по принцип ей така като мина и харесам нещо тогава си го купувам... и аз искам да си взема блуза с паднало рамо,но есенна ама трябва и някакви кифленски обувки да си взема щото с кецове ще е ного яко
... и по принцип направо ми се.. като видя момиче с такава блуза и маратонки,но няма значение.. апф.. днеска ми е едно такова обяснително ама много обяснително
нека да не им харесва бе,какво ме грее ? така ми е удобно,а и точно тая по физ. няма да се оплаква че съм с токчета ( не нося токчета,но на другите като дойдат с токчета и.. )
стига се самосъжалява бе ! я горе главата ! ... добре бе,защо всички си мислят,че съм на 13
![]()
![]()
ами сигурно... гага фена ми вика не можеш да ме разбереш щото си на 13,после вика,а на 14 ли беше... и други хора си го мислят - предполагам,че заради ника,други пък си мислят друго заради ника
и така.. иначе мисли си как и тебе някой друг ще те прегръща и край на драмата
споко бе,ще заискаш и други.. сега така си мислиш ама след 1-2 месеца ще видиш !
![]()
![]()
а той да не се скитасва щото знам че тайно ще го прочете !
smrt
добре де,що като споря,споря с някой и после ми казват, че не съм ги разбрала щото съм била малка и сменят темата... баси.. за толкова глупава ли ме имат.. то вярно че съм руса ама чак пък толкова
![]()