Първоначално написано от Oy7ofCon7roL не бе глупости, просто се опитвам да завържа непринуден приятелски разговор с гадна намигаща емотикона - щом казваш
Първоначално написано от FuCKkK13 с гадна намигаща емотикона - щом казваш е объркал съм емотиконките ти как си иначе, задоволена ли си, приятелят ти върши ли си добре срамните задължения
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL е объркал съм емотиконките ти как си иначе, задоволена ли си, приятелят ти върши ли си добре срамните задължения болна,но иначе съм добре... другите въпроси ще се направя,че не съм ги видяла ... че последния път като ти отговорих от кога ходиме изчезна
Първоначално написано от FuCKkK13 че последния път като ти отговорих от кога ходиме изчезна вярно, че те питах ама си легнах и на другия ден не съм ровил да търся как си ми отговорила, та кажи сега ?
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL вярно, че те питах ама си легнах и на другия ден не съм ровил да търся как си ми отговорила, та кажи сега ? Първоначално написано от FuCKkK13 добре де,щом казваш... 2 години и нещо .
Правила