Първоначално написано от FuCKkK13 лошо.... аз след малко ще гледам филм и лягам да спа после... ммм излез ? снощи се натаралянках и не ми се мърда, кой филм ще гледаш я сподели ?
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL снощи се натаралянках и не ми се мърда, кой филм ще гледаш я сподели ? .. ами чудя се... може да си продължа под прикритие,че са ми смешни.. може да гледам мъже в черно 3,50/50 ... абе и аз не знам
Първоначално написано от FuCKkK13 .. ами чудя се... може да си продължа под прикритие,че са ми смешни.. може да гледам мъже в черно 3,50/50 ... абе и аз не знам аз тва никога не съм го гледал, пък тия мъже в черно е пълна глупост сигурно..
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL аз тва никога не съм го гледал, пък тия мъже в черно е пълна глупост сигурно.. е и аз не съм 2 епизода само изгледах .. за мъжа в черно - нда.. като ти се гледа някоя простотия си пускаш тях...
Първоначално написано от FuCKkK13 е и аз не съм 2 епизода само изгледах .. за мъжа в черно - нда.. като ти се гледа някоя простотия си пускаш тях... нямам търпение просто да гледам серияли особено ако ги има всчки серии на куп някъде това ще ме гложди и така .. айде чао оставям ви
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL нямам търпение просто да гледам серияли особено ако ги има всчки серии на куп някъде това ще ме гложди и така .. айде чао оставям ви е и аз сериали не гледам,но това реших а го гледам.. чао
Правила