.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 145
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Изключително елементарен начин на мислене. Ти държавните бюджети за последните няколко години поглеждала ли си??? Наясно ли си какви пари ще са необходими за прокарването на един такъв закон и контрола по изпълняването му?
    Отговори ми с едно изречение: ОТКЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕМ???
    Мишките са си удачен пример. Много хора отглеждат мишки и плъхове като домашни любимци. Плъховете дори са по-умни от кучетата.

Тва граничи с глупостите... заставаш между двете кучета и си го отнасяш ти. Че чак и психологии да учиш та да се завардваш... зимаш нещо здраво и тежко, удряш силно в главата или в гърба и готово... На 30-40 кила пес съм чупил гръбнака с търнокоп от първия удар.
    скрий се,че ми стана прекалено смешно
    личи си от километри че не си запознат грам с кучетата.. 1во другото иска да докопа твоето куче - не му трябваш
    2ро ти заставаш като преграда между двете
    3то така твоето куче вижда че не те е страх,следователно надъхваш и него да не го е страх - ако застанеш зад кучето си то усеща че те е страх и почва и него да го е страх и 2рото куче ще го нападне
    4то това е доста използван метод - който съм го виждала в не една и две книги и действа... ако 2рото куче се откаже - добре,ако ви заобиколи пак няколко пъти се е видяло че е решено да нападне - тогава лошо,но и тогава не трябва да показваш страх,за да не се изплаши и твоето куче и при евентуално сдърпване твоето да го сплаши

п.с. не ти обяснявам на теб - заради авторката написах всичко това.. теб те видях какъв си ''умник''

Banned Мега фен
    Трепал съм много кучета, част от тях при самозащита, но не, не съм горд. Просто опитът ме е научил, че добрият уличен помияр е мъртвият уличен помияр - нито сере по улиците, нито ръси болести, нито скача да хапе.

А наясно ли си, че тия инжекции и глупости против разгонване бавно, но сигурно убиват кучето ти???
    от всички тук явно ти не си наясно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    скрий се,че ми стана прекалено смешно
    личи си от километри че не си запознат грам с кучетата.. 1во другото иска да докопа твоето куче - не му трябваш
    3то така твоето куче вижда че не те е страх,следователно надъхваш и него да не го е страх - ако застанеш зад кучето си то усеща че те е страх и почва и него да го е страх и 2рото куче ще го нападне
    4то това е доста използван метод - който съм го виждала в не една и две книги и действа... ако 2рото куче се откаже - добре,ако ви заобиколи пак няколко пъти се е видяло че е решено да нападне - тогава лошо,но и тогава не трябва да показваш страх,за да не се изплаши и твоето куче и при евентуално сдърпване твоето да го сплаши
    А ти лично изпробвала ли си го тоя метод??? Щото аз заради 2 котета щях да го отнеса от един смрадлив помияр, даже ме захапа за крака и трябваше да го препарирам с вилата.
    По-ефективна защита е газовия пистолет, но пък рискуваш и твоя пес да побегне. Аз лично след горната случка си поръчах марково мачете за 250$ от eBay, много е полезно в кофти ситуации, само дето малко гнуснее положението докато свикнеш.

А ти лично изпробвала ли си го тоя метод??? Щото аз заради 2 котета щях да го отнеса от един смрадлив помияр, даже ме захапа за крака и трябваше да го препарирам с вилата.
    По-ефективна защита е газовия пистолет, но пък рискуваш и твоя пес да побегне. Аз лично след горната случка си поръчах марково мачете за 250$ от eBay, много е полезно в кофти ситуации, само дето малко гнуснее положението докато свикнеш.
    Дразниш безсмислено

Повече от фен
    И вие ме дразните с простотията си. Поколение от изнежени толерастчета.

1во другото иска да докопа твоето куче - не му трябваш

п.с. не ти обяснявам на теб - заради авторката написах всичко това.. теб те видях какъв си ''умник''
    Благодаря ти Fuck, но имам въпрос: Ако застана между двете и все още ме е страх? Какво ще стане? Другото куче ще нападне ли мен или моето куче?

Banned Мега фен
    изпробвала съм го естествено,няма как да имаш куче и поне един път да не попаднеш в такава ситуация.. това им е в природата... моя приятелка пък направи точно обратното -застана зад кучето си,то се уплаши и след секунди един кангал беше върху него

Повече от фен
    Успя ли да си събере парчетата от кучето после? Смееш ли да застанеш между твойто куче и 60 кила изрод и мислиш ли, че ще го спреш по тоя начин? Както написах по-горе - мачетето, сец веднъж и готово.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    Благодаря ти Fuck, но имам въпрос: Ако застана между двете и все още ме е страх? Какво ще стане? Другото куче ще нападне ли мен или моето куче?
    ъм. ти не заставаш по средата.. просто трябва да си пред твоето.. не да е до теб,а ти да си крачка пред него ама пак си държиш твоето... не трябва да те е страх,когато те е страх тялото отделя ( офф не ми идва думата някой да помага,че не мога да се сетя как се казваха точно) и кучето усеща .. а и ако кучето тръгне да напада ще нападне кучето ти,а не теб - ти не му трябваш по принцип.. и не трябва да те е страх дали ще те нападне щото твоето куче би трябвало да те защити

Banned Мега фен
    Успя ли да си събере парчетата от кучето после? Смееш ли да застанеш между твойто куче и 60 кила изрод и мислиш ли, че ще го спреш по тоя начин? Както написах по-горе - мачетето, сец веднъж и готово.
    моето куче е малко под 60 - 50 и 2-3 и както виждаш смея щото познавам кучетата ... аз казах има и вариант да не се откаже - тогава пак ще заобиколи - за да се пада пак ЗАД вас... ако не се откаже пак не ме е страх щото знам,че кучето ми ще ме защити .. не че нещо ама съм си правила експеримент.. накарах един мой приятел да се направи че ме удря нарочно - е,скочи му .. а какво остава за друго куче .... щом имам куче би трябвало да знам как да се държа в каквато и да е ситуация - това е грижа за кучето ... и + това винаги има вариант кучето да е на някой от което доста ще си изпатиш после,че и в джоба ще си бръкнеш

Повече от фен
    моето куче е малко под 60 - 50 и 2-3 и както виждаш смея щото познавам кучетата ... аз казах има и вариант да не се откаже - тогава пак ще заобиколи - за да се пада пак ЗАД вас... ако не се откаже пак не ме е страх щото знам,че кучето ми ще ме защити .. не че нещо ама съм си правила експеримент.. накарах един мой приятел да се направи че ме удря нарочно - е,скочи му .. а какво остава за друго куче .... щом имам куче би трябвало да знам как да се държа в каквато и да е ситуация - това е грижа за кучето ... и + това винаги има вариант кучето да е на някой от което доста ще си изпатиш после,че и в джоба ще си бръкнеш
    Винаги може да се намери по-голямо и по-злобно куче, което да сдави твоето.
    Домашните кучета се развеждат с каишка и намордник, ако някой си го изтърве и ми скочи не нося отговорност. Ако иска да ми бръкне в джоба да заповяда, само да не напипа нещо друго там.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Тоз ви троли якатааа

Banned Мега фен
    Винаги може да се намери по-голямо и по-злобно куче, което да сдави твоето.
    Домашните кучета се развеждат с каишка и намордник, ако някой си го изтърве и ми скочи не нося отговорност. Ако иска да ми бръкне в джоба да заповяда, само да не напипа нещо друго там.
    и ? да ти имам мисленето.. това колко голямо е едно куче не показва колко може да се бие ( естествено не говорим за пинчер и кангалче ) .. виждала съм как голдън ( които по принцип са лигава порода и като цяло са си душички) разкърви един ротвайлер .... ако го нападнеш по тоя начин никой няма да ти цепи басма,а за това в джоба - като ти гледам мисленето и държанието почвам да се чудя дали изобщо има нещо там ...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Makenzi97 ти си просто един тъп,селски дришльо,който няма елемнтарно възпитание.
    А справянето с кучетат е лесно стига да има желание-кастриране, противопаразитни каишки,чипове във вратовете и т.н.
    средста откъде? От яки глоби на такива олигофрени като теб дето ги убиват и на другите дето ги изхвърлят.Както виждаш не е толкова трудно.И мен ме е страх от кучета ама разсъждавам далеч по трезво от първобитното ти и лапешко мислене.ГоУем си да знаеш.
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 15:49
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    и ? да ти имам мисленето.. това колко голямо е едно куче не показва колко може да се бие ( естествено не говорим за пинчер и кангалче ) .. виждала съм как голдън ( които по принцип са лигава порода и като цяло са си душички) разкърви един ротвайлер .... ако го нападнеш по тоя начин никой няма да ти цепи басма,а за това в джоба - като ти гледам мисленето и държанието почвам да се чудя дали изобщо има нещо там ...
    Ами не, нещото не е в джоба, а в крачола и си е сравнително голямо нещото, но да не се отклоняваме от темата.
    Миналата година, като се прибирах в Лом ми скочи откъснал пес, мелез между каракачанка и санбернар. Следователно здрав удар с мачетето през муцуната, хвърчи половината от горната челюст, здрав с върха м/у очите, черепа пука като презряла диня, после два мощни във врата да не се мъчи и долу. Всичко тва пред очите на собственика. Ни гък каза човека, ни нищо, само ме пита дали съм добре и толкоз.
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Makenzi97 ти си просто един тъп,селски дришльо,който няма елемнтарно възпитание.
    А справянето с кучетат е лесно стига да има желание-кастриране, противопаразитни каишки,чипове във вратовете и т.н.
    средста откъде? От яки глоби на такива олигофрени като теб дето ги убиват и на другите дето ги изхвърлят.Както виждаш не е толкова трудно.И мен ме е страх от кучета ама разсъждавам далеч по трезво от първобитното ти и лапешко мислене.ГоУем си да знаеш.
    А пари за чипове и глупости откъде? А пари за тия дето ходят да ги ловят и кастрират? А пари за тея дето регулират и глобяват?
    И ако бяха повече олигофрените като мен кучета по улиците нямаше да има.
    Последно редактирано от Makenzi97 : 03-18-2013 на 16:46

Ами не, нещото не е в джоба, а в крачола и си е сравнително голямо нещото, но да не се отклоняваме от темата.
    Миналата година, като се прибирах в Лом ми скочи откъснал пес, мелез между каракачанка и санбернар. Следователно здрав удар с мачетето през муцуната, хвърчи половината от горната челюст, здрав с върха м/у очите, черепа пука като презряла диня, после два мощни във врата да не се мъчи и долу. Всичко тва пред очите на собственика. Ни гък каза човека, ни нищо, само ме пита дали съм добре и толкоз.

А пари за чипове и глупости откъде? А пари за тия дето ходят да ги ловят и кастрират? А пари за тея дето регулират и глобяват?
    И ако бяха повече олигофрените като мен кучета по улиците нямаше да има.
    Aко го направиш това на моето куче пред мене няма да те намерят повече

Повече от фен
    Гледай тебе само да не те набарат роднините от махалата. А и не вярвам да си толкова глупав да скочиш на 1.85 ром, въоръжен с мачете.

От гетото ли си ?

Повече от фен
    Не точно. Имам се за "интегриран". Недолюбвам мангустите, ама са ми роднини, кво да правя. Пък и има доста благинки в това да си от малцинствата.

Смърт за тебе и за родата ти тогава

Banned Мега фен
    Гледай тебе само да не те набарат роднините от махалата. А и не вярвам да си толкова глупав да скочиш на 1.85 ром, въоръжен с мачете.
    а ти си и мангал.. ясно чезвай мършо

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Спираме да изхранваме циганското племе, което вече е повече от милион и да видиш какъв разцвет ще отбележи държавата. Пита нашият откъде пари... ето откъде.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Спираме да изхранваме циганското племе, което вече е повече от милион и да видиш какъв разцвет ще отбележи държавата. Пита нашият откъде пари... ето откъде.
    Ex, как некадърно се опитваш да ме засегнеш. Нали ти е ясно, че този сценарий може да се разиграе само в мечтите ти?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ex, как некадърно се опитваш да ме засегнеш. Нали ти е ясно, че този сценари може да се разиграе само в мечтите ти?
    Ама защо да те засягам? Питаш откъде пари, аз ти отговарям.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ex, как некадърно се опитваш да ме засегнеш. Нали ти е ясно, че този сценарий може да се разиграе само в мечтите ти?
    Прав си не можем да ви спрем помощите шибани магнали ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си