- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моят приятел - кучето
Усетих прикрит опит за обида, но както и да е. Да и аз искам мангалите 2 метра под земята, но, уви, това е неизпълнимо.
Не се опитвай да ме тролиш, приятелче.
1. Като лъжеш, помни какво си лъгал, за да не ставаш смешен.
2. Нямаш си и понятие от ножове и като гледам от убиване на кучета.
3. Историята която надроби не се е състояла това е ясно от километър, ама ме мързи да ти обяснявам как в усилието си да се изкараш адския касапин си допуснал елементарни грешки.
4. Ако хипотетично нападнеш моето куче с мачете, най-много после да го глътнеш цялото.
5. Не можеш да тролваш, защото очевидно не ти достига умствен потенциал
6. Кере
Последно редактирано от draid : 03-18-2013 на 17:41
1. Аз да не съм циганин да лъжа... oh, wait
2. Достатъчно кучета съм трепал по всевъзможни начини. Смея да твърдя, че имам опит.
3. Използвах лека хиперболизация за постигане на по-силен ефект.
4. Оу шит, биуеър дъ задклавиатурна нинджа.
5. И пак нещото в крачола ми остава по-голямо от твойто.
6. Тва не го разбрах.
Последно редактирано от Makenzi97 : 03-18-2013 на 17:55
Собственикът не казал гък ли... Само в мечтите ти, дечко. Толкова идея си нямаш от кучета и така си измисляш, че...
Хората с подобни кучета в малките градове и села ги обожават и има два варианта - или е вързано и е зловещ пазач, или е пуснато, но е толкова възпитано, че ум да ти зайде. И в двата случая няма начин да ти е скочило. А ако е - при първия повик на стопанина, който далеч няма да стои настрани, ще се върне.
Баси смешката.
И парите за чипа ги дава собственикът, гений. Моето куче е чипирано, има паспорт и книжката с ваксини, които съм длъжна да нося на всяка разходка. Другите неща могат да се уредят с минимални средства.
Ама нали нямаше да пишете повече в темата, Домина?
Казах откъде. От глоби,от глоби и пак от глоби.Защото тия кучета се расзмножават бездомни не по свое желание, а защото има разни идиоти,които са хора впрочем,който в един момент решават,че не им трябват вече било,защото са пораснали,защото вече имат деца или защото нямат нужда на строителният си обект от тях и т.н.Дай да ги избием и тях и всеки,който с нещо ни дразни.Съгласен? Много филми са ти набили някои хора в главата ми се струва.
И да,колкото и да се увеличите кучета по улиците пак ЩЕ има и то заради хората основно.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да, кучета ще има, но Аз, Макензи Дънканов Боянов, Ерата мачете, Рамбо от бъдещето, снайпера бицепс, машината алах ще ги преследвам, ще ги измъчвам и унищожавам.
Накрая ще оцелее само един!
OH HELL YEAH
Ритна кошера, приятелче, и сега Ерата Мачете идва за кучето ти!
Смееш се, докато Макензи Боянов бавно се приближава към вас. В ръката си държиш нож. Двамата ти приятели вдигат високо металните тръби и нападат приближаващия се мангал. Усмихваш се, докато гледаш как го пребиват.
Болка.
Хубаво.
Болката е горивото, което движи Ерата Мачете. Бавно се надига. Единият от глупаците се опитва да го удари с метална тръба.
-Аз съм този който убива тук! - С разкривена усмивка Ерата Мачете изтръгва тръбата от ръката на глупака. Забива юмрук в устата му. Зъби и кръв пръсват на всички страни. Ерата Мачете бавно измъква окървавения си юмрук и натиква тръбата на негово място. Натиска надолу и челюстта се откъсва с пукот.
Писъци. Като квичене на прасе. Ерата мачете замахва с тръбата. Главата на глупака се пръска като гнила тиква.
Вторият глупак е застинал на място. Ерата Мачете го хваща здраво.
Храс!
Челото на Ерата Мачете се забива в лицето на глупака.
Храс!
Носът на глупака се сплесква като слива.
Храс! Храс! Храс!
Ерата Мачете пуска безжизнената пихтия и поглежда към третия глупак, стоящ скован встрани. Пресяга се към лявото си бедро и бавно изважда мачетето от ножницата.
Приятелите ти са мъртви и сега Той идва за теб. Усещаш топлата струйка, стичаща се по крака ти. Не можеш да мръднеш. Макензи... не, Ерата Мачете, се смее. Цялото му лице е облепено с кръв, мозък и парченца кост.
Последното нещо, което виждаш е острието, спускащо се към теб.
Последно редактирано от Makenzi97 : 03-18-2013 на 22:13
Сорка за простотиите, дет съм писал вчера, пичове, объркАх аповете.
ти си грешка на природата,какво остава за хаповете![]()