.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Ох..проблем

Мисля, че това е точната тема.
    На 16 години съм си буквално плоска .. наистина ми е комплекс и не като да каже човек, че са малки те наистина почти ги няма О.о вече започвам да се притеснявам имам чувството, че имам аз някакъв проблем .. все едно съм няква сбъркана Някой да има като моят проблем или идея за разрешаването му ? ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    До човек и развитие си е.Имам една приятелка,която вече е на 20 и почти няма гърди,носи най-малкия номер сутиен.Не мисля,че имаш проблем.

Охх.. голям комплекс ми ее .. не искам да съм така :Х Пък като стана на 28-9 не ми се слага силикон, ужасно е .. ти знаеш ли, че 99 са тоооолкова развити, че се плаша и имам чувството, че съм бъгната нещо

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Всичко си е строго индивидуално и главно си зависи от гените.

Имаш все още време да се развиваш - за къде си се разбързала? Успокой се, не те те правят човек все пак, нали?

Да, обаче хората коментират ии наистина не е много прииятно ..

Супер фен Аватара на scrooper
    За твое успокоение отиди да те прегледат. Да ти кажа, огромният бюст е също толкова неприятен, колкото и никаквият. Можеш все пак да наблягаш на ядките и други там благоприятстващи развитието храни. И бира и боза ;р
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Да... пък и никога не може да се харесаш на хората все намират кусури

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ако толкова се притесняваш си вземи сутиен с подплънки.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Както някой по-горе каза както малкия, така и големият бюст не е за предпочитане, НО...
    Какво за Бога те интересува какво говорят хората???
    Те може да ти кажат, че ушите ти стърчат, че носа ти е голям, че краката са ти криви? За всичко ли ще прибягваш до пластични операции? Айде моля ти се.

п.п. Има момичета, които навлизат в пубертета на 15-16, което си е нормално. Може просто развитието ти да е по-бавно. Престани да се притесняваш за глупости. Има хора без крака и ръце, не бъди за едните цици...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз съм на 14 и също не съм изобщо развита от към гръдна обиколка,а имам приятелки по-малки от мен,които имат много по-големи. Не мога да променя този факт,до гени си е,но не бива да те интересува какво говорят другите,камо ли това да ти става комплекс.И те си имат кусури.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Vanessa. Виж мнението
    Да... пък и никога не може да се харесаш на хората все намират кусури

Докато си с такова мислене, ако ще и Памела Андерсен да си няма да се харесаш,защото хората ще казват,че са прекалено огромни!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Banned Мега фен
    сега... 1во всеки се развива различно и 2ро - ще ти дам един пример.. познавах момиче,което на 16 нямаше грам гърди,а след точно 1 година носеше Б и и беше малък и минаваше на С така че не се притеснявай... а и дори и да останеш с малки гърди ( не може без хич,все някога ще имаш поне малки) това не означава че няма да имаш хубаво тяло.. никoй мъж няма да те върне заради едните гърди,да не говорим,че има мъже,които откровено харесват малки гърди... а за това какво говорят хората - извинявай,но те с бюст Д ли са се родили ?
    и какво предпочиташ,да имаш огромни гърди,да те боли кръста,да имаш изкривяване и да трябва всеки ден да правиш куп упражнения заради един бюст ? ако са малки какво от това ? малки и стегнати гърди и толкова.. не казвам,че големите гърди са грозни,но за всеки влак си има пътници.. както едни мъже харесват жени с големи гърди,така и други харесват с малки ...

Благодаря на всички
    Просто се притеснявам когато ходя на басейн ии поне да си имаше нещо да не е като без нищо .. :Д И имам доста други проблеми ии само това липсва. Аз по принцип наистина се развивам по-бавно .. пък и да ви кажа и съмм много ниска 1.55 то и това ми е до някъде комплекс дано стана 1.60 :Д ох какво да ви кажа много съм комплексирана гледам да не живея за хората обаче не знам, просто съм си такава. Пък и не съм от най-слабите, не съм дебела ама не съм и с мн хубаво тяло пък въобще гърди нямам, а на това тяло трябваше поне малко да имам .. в училище ме бъзикаха за т'ва |( ама няма какво да направя дано да наистина да се развият по - късно, пък ако не здраве да е

Banned Мега фен
    то и аз съм 153 ама не ми пука особено много - не ми липсва мъжко внимание и + това си харесвам тялото почти.. така че..
    .. като по-малка ( до към 5ти клас) ми пукаше,но сега вече изобщо... като станеш по-голяма,като всеки ден срещаш хора на твоята височина ще разбереш,че не си единствена и ще се приемеш така.. просто ти трябва повече време и повече запознанства

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И аз не съм надарена с кой знае колко, но не смятам да се променям за когото и да било. Просто го приех като част от себе си и живея с него. Така сме родени, няма какво да направим, освен да се направим фалшиви и да се подлагаме на ненужни процедури. На мен не ми пука какво говорят за мен, камо ли за "тях". А и все още имаме време да се развиваме, развитието на един човек продължава до края на живота му.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    развитието на един човек продължава до края на живота му.
    Всъщност физическото развитие на човек продължава до 20 и няколко години.

1.55 и плоска. Но пък съм съразмерна. А и много хора са ми казвали, че не би ми отивало с по-голям бюст.
    Важното е да изглеждаш добре. А всички знаем, че има много красиви ниски неособено надарени жени.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ако си слабичка е нормално да нямаш големи гърди.Ако си толкова комплексирана от това - носи сутиен с подплънки,примерно.И да не ти пука какво мислят хората,защото те винаги са способни да ти намерят недостатък.И btw на мен много повече ми допадат слаби момичета с малък бюст
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А всички знаем, че има много красиви ниски неособено надарени жени.
    Така е.А и има много известни личности с малки гърди. ;д Това не е най-важното нещо.

Прави са момичетата. Моята гръдна обиколка е 94-95 см, но пак не си личи, че имам гърди и изглеждат миниатюрни, а изглеждам ужасно плоска като си изпъна гърба все едно бюст нямам... Нося малък размер сутиен, но все още не съм отчаяна, при мен уж гените не са лоши, нито мама, нито бабите ми са имали размер "А" ... Все пак, това в малка или голяма степен винаги ме е комплексирало, но просто ще почакам да видя след няколко год. как ще е положението. При теб може по-късно да почва развитието. Ти си на 16 сега, до 20 и няколко години имаш тоолкова мн време да пораснеш и на височина, и на гръдна обиколка. Няма как да останеш съвсем плоска, защото си жена и ще трябва да кърмиш живот и здраве след време детенце, бюста не е за да те харесват повече, а заради бъдещите ти деца... Затова и напълняваме повече около ханша и в коремната област с годините, защото природата се грижи за продължаването на живота. Няма как само ти на света да останеш без бюст, просто няма начин. И мен ме е яд на тия проклети стрии как ме загрозяват на бедрата (във всяка тема почнах да се оплаквам за тях, сори ), но нищо не мога да направя вече. Имам доста наднормено тегло, но работя по намаляването муКакто казаха, размера на бюста не е решаващ. Ако имаш достатъчно интелект и едно приятно лице няма да ти липсва мъжко внимание. Аз лично все още нямам такова (поне аз нз за съществуващо, пък кой знае, може и да има), не харесвам много неща в себе си, но все още не съм се отчаяла. А и тези, които говорят за теб, може ти ти завиждат за някоя твоя чудесна черта, която те нямат... така, че relax

Супер фен Аватара на scrooper
    И да допълня поста си: аз винаги съм била от най- бързо развиващите се, но на 14 гърдите ми "запецнаха" за 3 години, след което продължиха развитието си. Не се дължи на диети. Просто така си бяха решили. Така че като нищо по някое време да напрат, даже може да изпаднеш в шок
    always late but worth the wait!

anonymous708973
    Guest
    Оф, аре спрете се. За кво й били огромни гърди, щял да я боли кръстът... Някъде да е казала, че иска чашка Д?
    Авторке, виж майка си и бабите си, при тях как е положението? Сутиен носиш ли? Купи си такъв с малки (!) подплънки.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оф, аре спрете се. За кво й били огромни гърди, щял да я боли кръстът... Някъде да е казала, че иска чашка Д?
    Авторке, виж майка си и бабите си, при тях как е положението? Сутиен носиш ли? Купи си такъв с малки (!) подплънки.
    казваме и' че както е лошо да е с никакви така и с големи,а и не можеш да отречеш,че хората с големи гърди нямат проблеми + че сега като няма никакви съм сигурна какви иска за това направо си казах големи !

Супер фен Аватара на nymphadora
    Няма как магически да ти пораснат цици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си