- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ох..проблем
Като чак толкова много не се харесваш, толкова голям проблем на самочувствието ти е, изчакай да станеш на 18 или по-голяма и ако още си на същия акъл си сложи силикон. Преди да ми се нахвърли целият свят ще кажа, че най-важното е ти сама да се харесваш и след като не се харесваш така, няма смисъл цял живот да ти е мъка и да се ядосваш . Все едно е да си кестенява, да искаш да си руса и да не се направиш никога, понеже някой си мисли, че изрусените жени са някакви си и да си боядисаш косата е излишна суета. Забрави за хората с бабешко мислене и не ги слушай. Ти и тва как се чувстваш е много по-важно от чуждото мнение. Освен това гърдите не са малки и огромни, винаги има среден вариант, който е най-удачен, защото колкото и да се залъгваме да си плоска като дъска не е приятно за никоя жена.
^ нда,но ако реши за силикон да помисли за бъдещите си деца живот и здраве !
Тя деца ще има със или без силикона, ако го иска. Примери около нас колкото искаш. И това не би я направило по-лоша майка, от това да ходи с ниско самочувствие, да се озлоби и тогава да е непоносима за околните.
Добре де, авторката каза, че 1.55. Мислите ли, че една чашка D или C ще ѝ стои съразмерно? Не че няма такива случаи, ама в повечето случаи дребните момичета не блестят с кой знае какъв бюст.
Не може да сравнявате боядисването със слагането на силикон. На другия ден, ако не се харесам руса може пак да се боядисам, а със силикона не е така, нали?
Вече го казах, но ще го повторя. Малкия бюст не е направил нито една жена по-малко красива или по-малко женствена.
Бърз пример със Зийи Джанг, която е невероятна красавица.
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
хипотетично, представи си, че е от жените, които не искат да кърмят (със или без импланти)...това е вече много друга тема и няма нужда да я разискваме.
Ами да ви кажа колкото и да се опитвам никак не е приятно и за самата мен.. не казвам, че искам ОГРОМНИ нито големи, а просто някакви :Д Нося сутиен и с бая подплънка е ;д обаче като си знам, че нищо нямам ии се чувствам отвратително .. Доколкото до силикона изобщо не искам, обичам естественото.. ама какво да се прави де .. ся да ида да се отрепя, че нямам ;д каквото стане това.. Благодаря на всички ^^
Не мисля, че е проблем. Имам приятелка също на 16 и тя е леко плоска, но пък вади уникално тяло, така че
Както казаха всичко е строго индивидуално, но ако все още се притесняваш може да отидеш на лекар.
Вярвай в мечтите си !