Прави са момичетата. Моята гръдна обиколка е 94-95 см, но пак не си личи, че имам гърди и изглеждат миниатюрни, а изглеждам ужасно плоска като си изпъна гърба все едно бюст нямам... Нося малък размер сутиен, но все още не съм отчаяна, при мен уж гените не са лоши, нито мама, нито бабите ми са имали размер "А" ... Все пак, това в малка или голяма степен винаги ме е комплексирало, но просто ще почакам да видя след няколко год. как ще е положението. При теб може по-късно да почва развитието. Ти си на 16 сега, до 20 и няколко години имаш тоолкова мн време да пораснеш и на височина, и на гръдна обиколка. Няма как да останеш съвсем плоска, защото си жена и ще трябва да кърмиш живот и здраве след време детенце, бюста не е за да те харесват повече, а заради бъдещите ти деца... Затова и напълняваме повече около ханша и в коремната област с годините, защото природата се грижи за продължаването на живота. Няма как само ти на света да останеш без бюст, просто няма начин. И мен ме е яд на тия проклети стрии как ме загрозяват на бедрата (във всяка тема почнах да се оплаквам за тях, сори ), но нищо не мога да направя вече. Имам доста наднормено тегло, но работя по намаляването муКакто казаха, размера на бюста не е решаващ. Ако имаш достатъчно интелект и едно приятно лице няма да ти липсва мъжко внимание. Аз лично все още нямам такова (поне аз нз за съществуващо, пък кой знае, може и да има), не харесвам много неща в себе си, но все още не съм се отчаяла. А и тези, които говорят за теб, може ти ти завиждат за някоя твоя чудесна черта, която те нямат... така, че relax